2777
2789

روز قبل از عید گف میخام با دوستام برم مسافرت تواین 7سال هیچوقت مجردی نرفته بود امسال رف قرار بود شوهرم ماشین ببره بقیه خرج بدن فقط اما اونجا که رفتن گفتن خرج خودتو خودت بده منم حرصم گرفت گفتم مگه من کمتر از تو بودم که بخام برم مسافرت حالا که تصمیمت بر خرج کردن بود خب خودمون میرفتیم  چرا دیگه دوستاتو بردی هی اعصاب خوردی کردم  واقعا حرصم گرفته بود چون خودمونم 6ماهه هیجا نرفتیم بعد شوهرم الان داره میاد گف وسایلتو اماده کن رسیدم میریم مسافرت باهم حالا عذاب وجدان گرفتم میگم کاش نگفته بودم😓اخه داریم خونه میسازیم دس و بالمونم تنگه

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاریه که شده

اونم اگه به فکر دست و بال تنگ بود نمیرفت

آماده شو برو کیفشو ببر

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد

دیگه ایندفعه شده 

برو بیخیال

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨

بیخیال دندش نرم زن گرفته زنم خرج داره😎

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
بگو انشالله آخر اردیبهشت شمال...فعلا پول نداریم خستگی سفرتم از تن در بره

از این ماه تا سه ماه آینده  هیچ پولی نداریم بتونیم جایی بریم

خسته ام مثل مرد هزار چهره که میگفت:نمــی دونــم چــرا تــو زنــدگــیم هِـــی نمــیــشه”💔
برو بابا زیاد از خودگذشتگی هم خوب نی

خودمم همینو  میگم یکساله یه لباس درست نخریدم زورم گرف اون بره پول خرج کنه باز غصه بی پولیشو من بخورم

از این ماه تا سه ماه آینده  هیچ پولی نداریم بتونیم جایی بریم

خب عیب نداره ۱۵ شهریور برین هواهم خوبه اون موقع و شرجی هم نیست

بی شعور اقتصادی بودن بهتر از بی شعور اجتماعی بودنه...با شعور باش خب؟؟؟؟ 

من بودم نمیرفتم  اون الان خسته س بری هم خوش نمیگذره

😓😓😓هوم