2777
2789

به هر چیز خوبی که قبلاً فکرش رو میکردم و دل شاد میشدم الان بی تفاوتم و بدتر از اون حس بدی دارم

هیچ کاری دوست ندارم بکنم

غذا بخوام بپزم میگم ولش کن

شیرینی دوست داشتم بپزم همش میگم ولش کن 

حتی اپیلاسیون نمیرم 

حموم دوست ندارم برم انگیزه ندارم 

مهمونی نمیرم دوست ندارم کسی بیاد خونه مون 

خسته م خیلی

بابت حرفهای شوهرم زود عصبی میشم 

با مامانم گلاویز میشم

قبلا روزی یه دفعه ماشین و برمیداستم بچه هامو می‌بردم دور دور

الان کلا ن

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

افسردگی گرفتی

آره از نشانه های افسردگی هس

ولی تنها راهش اینه که دقیقا همین کارائی که لیست کردی رو از آسون به سخت اولویت بندی کنی و خودتو بقولی مجبووور کنی انجام بدی ، بعدش حس خوبی بهت دست میده و حالتو عوض میکنه ، فقط چون اون حسه قابل بیان نیست ، این کارارو انجام نمیدی ، شکرگزاری ام خیلی تاثیر داره ، ویتامین دی استفاده کن ،

آره از نشانه های افسردگی هس ولی تنها راهش اینه که دقیقا همین کارائی که لیست کردی رو از آسون به سخت ...

از فکرش هم خنده م میگیره

میشه برای برگشتن آرامش به زندگیم دعا کنید محتاج دعا هستم 😭🥺

مثلا اگه به خودت برسی ، حس زیبائی و اعتماد به نفسی که بهت میده لاعث میشه دلت بخواد بری بیرون ، بعد که بری بیرون انرژی میزاری واسه خودت و اطرافیانت و به ارزشمندی خودت و اونا پی میبری

پس همیشه اول اول به خودت برس و حال دل خودتو خوب کن تا بتونی برای بقیم انرژی بزاری💛💛💛این خیلی مهمه

اگه غذای با عشق درست کنی ازش انرژی و ویتامینای لازم و میگیری و کمکم حس بی حوصلگیت از بین میره ، چون همین غذا تو خلق و خو خیلی تاثیر داره عزیزم...

احتمالا طبعت سوداوی هست؟