2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بخاطر شوهرم فقط با شیر و آرد میدرستم

قطعا با خامه خوشمزه میشه ولی دیگه سس مایونز نداره 

نی نی یار جان لطفا دیگه کاربریمو نترکون     کاربری دست من امانته تا دخترکم بزرگ بشه تحویلش بدم تاپیکهای بامزه مونو بخونه کلی کیف کنه چقدر بامزه و شیرین زبون بوده وروجکم       عزیزان دوست داشتین برای سلامتی و موفقیتش یه صلوات مهمونمون کنید  

مایونز نداره من با هوی کرم و کره و ارد درست میکنم 

شیرپرچرب و خامه و کره و ارد هم میشه 

سفتش نکن یکمم نمک دریا بزن 

واقعیت این است که ما برای رنج کشیدن آفریده شده ایم اما به دنبال لذت میگردیم تنها راه ادامه دادن لذت بردن از این رنج هاست 

یه کره رو میندازی تو ظرف موردنظرت وقتی اب شد دو  سه قاشق ارد میریزی مخلوطش میکنی بعدشم دو لیوان و نیم یا سه لیوان شیر میریزی و هم میزنی که گوله نشه چن دقیقه هم بزن که غلیظ بشه یکم نمک و فلفل و اویشن بریز

این اندازه ای که من گفتم برای دو تا پیرکس استفاده میشه

فلفل و نمک و قارچ و آرد سفید و شیر ،پنیر

اول شیر ها میزاری روی اجاق تا داغ بشه بعد آرد ها رو اضافه میکنی خوب هم میزنی تا گوله گوله نشه بعد قارچ و پنیر ونمک....اضافه میکنی