2777
2789
عنوان

دوستم میگه شاه پریان عاشقشه

369 بازدید | 21 پست

یه دوست دارم هم خودش هم خواهرش خیلی خوشگلن چشماش عسلیه و دماغش عروسکی لپاشم سرخه همیشه مژه هاشم بلند و خیلی خوشگله از بچگی دوستیم میشناسمش نچرال خیلی خوشگله خواهرش هم چشماش آبیه همیشه میاد بهم میگه این دوستم میخواستن اسم پریان و بزارن برام ولی اینقدر خوشگل بودم مامانم گفت دردسر میشه😐😂هر روز بهم زنگ میزنه میگه یکی بهم پیشنهاد داد یکی ازم خوشش اومد و همیشه وقتی کنارمه از زیباییش برام میگه درسته من اصلا چهره ی خوبی ندارم ولی خیلی ناراحت میشم واقعاا وقتی بهم میگه تو کسیو نداری یه جوری نگاه میکنه و بیشتر از زیباییش میگه حالا اینا به کنار چرا گفت اسم پریان و نباید بزارم دردسر میشه نکنه میترسه شاه پریان عاشقش بشه؟ سوال شد برام🤨😶

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هرجقدر طرف خوشگل باشه اینطوری چسی بیاد از چشم میفته

این یک ساعت میشینه از زیباییش برام میگه اون سری اینقدر حرف زد از زیباییش شارژم تموم شد

کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن  

دوستت ی تختش کمه😂

ی دوستی داشتم دو بار گف من بهترین خانواده دنیا رو دارم من ساده هم تایید میکردم بعد هر چن وقت ی بار این جمله رو میگف 😂 حالا ک یادم میاد تنها نخاله اون خانواده خودش بود

سوالم اینه چرا از بچگی با همچین ادم سمی دوستی هنوز

مامانش دوست مامانمه ما هم مجبوری ارتباط داریم 

اولا ک شاه پریان دختره دوما که خوشگله ک خوشگله هر گلی یه بویی داره شایدم لاف میرنه

شنیدم شاه پریان مرده نه دختر

خوش به حالش

خیلی خوشگله ولی مخ منو میخوره اینقدر تعریف میکنه از خودش 

خوشگلی کافی نیس ادم نباید خودشیفته باشه😒

اعتماد به نفس داشتن عالیه ولی نه خیلی این دوستم خودشو بالاتر از همه میدونه توی دوران مدرسه هم یادمه همیشه خودشو بالاترین و زیباترین دختر کلاس میدونست آره همینطور هم بود جوری که یکی دیگه از دوستاش به من گفت چرا دنبالمون میای منم نرفتم دیگه تا خودش اومد سراغم😐

خیلی خوشگله ولی مخ منو میخوره اینقدر تعریف میکنه از خودش 

عکسشو بذار

یه عاشق که ۴ ساله وارد دنیای عاشقی شده🥰❤️تاریخ آشناییمون شب یلدا سال ۹۷🤗🍉✨ما دو شاخه ی یک درختیم وای اگر باد از دو سو می وزید...🫂