یه دوست دارم هم خودش هم خواهرش خیلی خوشگلن چشماش عسلیه و دماغش عروسکی لپاشم سرخه همیشه مژه هاشم بلند و خیلی خوشگله از بچگی دوستیم میشناسمش نچرال خیلی خوشگله خواهرش هم چشماش آبیه همیشه میاد بهم میگه این دوستم میخواستن اسم پریان و بزارن برام ولی اینقدر خوشگل بودم مامانم گفت دردسر میشه😐😂هر روز بهم زنگ میزنه میگه یکی بهم پیشنهاد داد یکی ازم خوشش اومد و همیشه وقتی کنارمه از زیباییش برام میگه درسته من اصلا چهره ی خوبی ندارم ولی خیلی ناراحت میشم واقعاا وقتی بهم میگه تو کسیو نداری یه جوری نگاه میکنه و بیشتر از زیباییش میگه حالا اینا به کنار چرا گفت اسم پریان و نباید بزارم دردسر میشه نکنه میترسه شاه پریان عاشقش بشه؟ سوال شد برام🤨😶
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن
ی دوستی داشتم دو بار گف من بهترین خانواده دنیا رو دارم من ساده هم تایید میکردم بعد هر چن وقت ی بار این جمله رو میگف 😂 حالا ک یادم میاد تنها نخاله اون خانواده خودش بود
اعتماد به نفس داشتن عالیه ولی نه خیلی این دوستم خودشو بالاتر از همه میدونه توی دوران مدرسه هم یادمه همیشه خودشو بالاترین و زیباترین دختر کلاس میدونست آره همینطور هم بود جوری که یکی دیگه از دوستاش به من گفت چرا دنبالمون میای منم نرفتم دیگه تا خودش اومد سراغم😐
کاربری قبلا دست دو نفره بوده الان فقط دست منه🌷✨.... نی نی سایت از سرزمین عجایب هم عجیب تره یهو میای میبینی پدرشوهر و خواهر شوهر با همن