2777
2789
عنوان

چیکار کنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 343 بازدید | 36 پست
عه، تو اینجا چیکار میکنی😂 اصلا خوابم نمیبره

هیچی دیدم زدی یه لحظه بیاین تو تاپیک قبلیم. ولی خداوکیلی این همه سرگرمی . 

همین که اومدی تو نی نی سایت خودش یه سرگرمیه دیگه😂😂😂

گفتم منم بیرون نمیرم همینجوری دارم می چرخم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عه، خب راجب چیش؟ نصبش یا قسمتی از ویندوز؟

والا گفتن راجب ویژگی هاش راجب تفاوت ها و شباهت هایی ک با ویندوز ۱۰ داره یه توضیحی داده بشه...تو گوگل سرچ کردم ولی اثن سر در نمیارم از چیزایی ک گفته میخام اگ کسی بلده کمکم کنه بتونم با زبان ساده بنویسمشش

والا گفتن راجب ویژگی هاش راجب تفاوت ها و شباهت هایی ک با ویندوز ۱۰ داره یه توضیحی داده بشه...تو گوگل ...

من که خودم ویندوز ۱۱ ندارم، ولی شاید بتونم تا یه حدودی، خیلی کم راجب ویندوز ۱۰ بهت بگم، ولی فکر نکنم بدردت بخوره

ولی خداییش نی نی سایت هم خودش یه سرگرمی. فکر نمیکردم آقایون هم همچین جایی عضو بشن فکر میکردم محیط زنانه باشه ولی خوب شد که آقایان هم هستن و اینجا صحبتهای ما خانمها و درد دلهامونو میشنون اینطوری میتونن بهتر مارو درک کنین☺☺

اره اگ میتونستی شباهتاشونو بگی اوکی بود😢بازم مرسیی

تسکبار(همون نوار وظیفه) داخل ویندوز ۱۱ خیلی بهتر شده و جا کمتر میگیره و یکمم شبیه macOS شده

داخل تسکبار ویندوز ۱۱، یه قسمت chat هم اضافه شده که خیلی راحت تر میشه با اشنا ها صحبت کرد و کارو خیلی راحت تر کرده، کیفیتشم خوبه

داخل ویندوز ۱۱، سرویس گیمینگ xbox خیلی بهتر شده، قابلیت هاش بیشتر شده، اشکالاتش گرفته شده. کلا برای تجربه گیمینگ، خیلی ویندوز ۱۱ مناسب تره.

نه ضعف نکردم که، اصلا روزه برام دردسری درست نکرده، روزام خسته کننده شده فقط

یه هدف اخلاقی برای خودت شروع کن. مثلا از امروز خوش اخلاق تر شو.

کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو هم بخون تا به چیزهایی که میخواهی برسی. 

یه هدف اخلاقی برای خودت شروع کن. مثلا از امروز خوش اخلاق تر شو. کتاب چهار اثر از اسکاول شین رو هم ب ...

اخلاقم خوبه، تند رو نیستم کلا هیچوقت، از یه نفر فقط خوشم اومده، نمیدونم چطوری بهش بگم، اون منو ندیده تا حالا، حتی نمیشناستم، میترسم قبول نکنه