2821
2789
عنوان

ال دی

80 بازدید | 11 پست

سلام ببخشید من از پنجم پریودی روزی دوتا ال دی میخورم ک پاک شم و روزه کامل بگیرم.الان یک روزه زیر دلم درد میکنه مثل موقع پری.بنطر شما از چیه؟یوقت پری نشم؟چون دو تا میخورم یکی بهم نمیسازه لک میبینم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من اینو نمیدونم.فقط همین ماه دارم میخورم ک بگیرم حالا قولنج دارن

دل دردتون که از قرصه احتمالا من هر وقت از این قرصا میخورم وسطاش یا روزای اخر دل درد میشم

من مجردم چند ساله میخورم چون تنبلی دارم ...

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده

[QUOTE=281342641]دل دردتون که از قرصه احتمالا من هر وقت از این قرصا میخورم وسطاش یا روزای اخر دل درد میشم من مجردم چ ...[/QUپری نمیشم بنظرت؟؟شما میخوری دل درد داشتی پری نمیشدی؟

[QUOTE=281342641]دل دردتون که از قرصه احتمالا من هر وقت از این قرصا میخورم وسطاش یا روزای اخر دل درد ...

نمیدونم والا ....من لک بینی داشتم

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
خدا کنه لک نبینم چون روزم باطل میشه اینجوری

کاش یکدونه میخوردین از این مدلای دیگش

یک مدل ال دی هست رنگش سفیده اونا قوی تره

اسمش نمیدونم چیه ...

بغیر از ال دی دیگه چی هست؟؟؟برم بکیرم بخورم

آمپولش هست ولی دکتر باید بده اونو نمیدونم چطوریه دقیقا

فعلا همین قرصش بهتره

در ضمن این قرصا خون رو غلیظ میکنن خدای نکرده ممکنه باعث سکته بشه تو ماه رمضون خطرناکه خوردنش

باید آب زیاد بخورین