2777
2789
عنوان

بچه ها کیا قیمه مجلسی عاااااااالی درست میکنن؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 314 بازدید | 36 پست
عزیزم پیاز داغ فرااوان و اضافه کردن زعفران در آخر پخت خیلی خوشمزش میکنه، من درست میکنم همه میگن قیمه ...

و گلاب قبل از سرو هم خیلی خوشمزه میکنه

باید به این بلوغ برسیم که نباید دیده شویم، آنکس که باید ببیند میبیند 🌹🌷 سردار شهید حاج قاسم سلیمانی🌹🌷
نه آرد چیه ؟!! مزه رو هم تغییر میده

اصلا تغییر نمیده

قیمه (زعفرون هل کلاب چوب دارچین باید بزنی)

اینقدر معطره که یک قاشق ارد نتونه مزشو تغییر بده🤝👌

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

میتونی یه دونه عصاره زعفرون الیت بریزی توش

فقط حواست باشه این عصاره ها نمک دارن یه وقت شور نشه غذات

برای لعاب بیشتر هم میتونی یه قاشق جوی پرک رو پودر کنی بریزی توی خورشت

اصلا مزه رو تغییر نمیده ولی خیلی خوب و غلیظ میشه خورشتت

من قیمه م عااااالی میشه ولی دستور بلد نیستم بدم برا غذاها🤕

اندازه جوشت و لپه و ....همه ذو چشمی میریزم 

ولی اگر سوال خاصی هست بپرس جواب میدم 

مثلا چاشنی گرد لیموعمانی میریزم 

زعفران زیاد میریزم 

گوشت و خیلی خورد میکنم 

در و نیمه باز میزارم تا به روغن بیفته 

لپه پخته شده رو همراه رب خوب تفت میدم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙

قیمه تو قابلمه عالییییی میشه .زودپز قیمه را خراب می‌کنه .بعدم همه چیزش را باهم تفت بده تو قابلمه (گوشت و لپه و آلوچه و پیاز و سیر همه باهم ) بعدم ربش را تفت بده باهاش و داروین و ادویه های مختلف بهش اضافه کن و یه دوسه ساعتی بزار آروم آروم بپزه .محشر میشه .دارچین یادت نره .

اها دارچینم میریزم 

من عاشق قیمه م بنظرم یکی از بهترین خورشتاس برعکس قرمه انقد سنگینه اصلا نمیتونم بخورم

هر کاری کردم چهار دیواریِ دلم بشه خونَت اما نشد 🖤      لینکِ تاپیکِ شیرینی پزیِ من✨                                    مثل یه پرنده که همه پراشو چیدن..پشت تو راه اومدم تو رو نفس کشیدم..من میترسیدم ولی بخاطرت پریدم..چون دلم میخاست برات بمیرم و نگام کنی..جاش فقط حسابمو از عاشقات جدا کنی..زخمی که میخورم از آدما رو دوا کنی1401/04/2یه جا تسلیم عشق بودن همه دیوونگیت میشه.کسی که فکر نمیکردی تموم زندگیت میشه...چه دنیایی به من دادی به من که دل نمیدادم...چه عشقی تو دلم گم بود که با تو یادش افتادم...🚶 آغوشتو به غیرِ من به روی هیشکی وا نکن منو از این دلخوشی و آرامشم جدا نکن..من برایِ با تو بودن پُرِ عشق و خواهشم..واسه بودن کنارت تو بگو به هرکجا پَر میکشم...💜 اون روزُ میبینم بگردی دنبالم بپرسی از همه هنوز دوستت دارم💔؟‌ به این فکر کنم چی موند ازت برام؟به این فکر کنی بدونِ تو کجام؟ نگاه کنی برات چی مونده از شکست؟پُلایی که یه شب پشتِ سرت شکست  ندونی از خودت کجا فرار کنی؟ندونی با دِلِت باید چیکار کنی  به این فکر کنی چجوری برگردی بپرسی از خودت کجا گمم کردی  شاید یه روزِ سرد شاید یه نیمه شب دلت بخواد بشه برگردی به عقب🌙
دارچین تریز تیره میشه از اول چوب دارچین بندلز تو خورشت 

منظورم چوبش بود

من قیمه رو اینطوری درست میکنم همه هم تعریف میکنن 

اول گوشت رو که یخ داره میزارم با یکم آب بجوشه تا باز بشه بعد آبشو تو یه ظرف میریزم که بعداً بهش اضافه کنم یکم که گوشت تفت خورد یه پیاز بزرگ رنننننده میکنم بعد ادویه هام فقط فلفل سیاه دارچین میزنم بهش فقط همین رب بهش اضافه میکنم تفت میدم بعد یکم آب با همون آب که از گوشت اضافه اومد بهش اضافه میکنم یکم آبلیمو و گلابم میزنم یعنی عالی میشه مزه قیمه نذری میگیره دوست داشتی نمک همون موقع اضافه کن دوست داشتی آخرش بستگی به گوشتت داره چون نمک باعث میشه گوشت دیر بپزه آخر سر تقریبا نیم ساعت آخر بهش زعفرون دم کرده اضافه میکنم 

طبق این دستور من همیشه خورشتم عالی میشه 

پیاز رو خلالی خیلی نازک کن بعد تفت بده طلایی که شد ادویه و زردچوبه و فلفل با مغز لیمو عمانی بریز توش حسابی تفت بده بعد گوشت رو اضافه کن همراهش ی سیب زمینی نگینی کن و همراه گوشت تفت بده حسابی که تفت خورد لپه خیس خورده رو اضافه کن تا خوب تفت بخوره (اینجا خودم پودر جوانه گندم با پودر جو رو قاطی کردم ی قاشق ازش میریزم خورشت فقط به خاطر خاصیتش ) حالا رب رو اضافه کن خوب که سرخ شد چند تا گوجه رو رنده ریز کن و اضافه کن آبش که تبخیر شد آب و ی تیکه چوب دارچین رو اضافه کن و بزار جا بیفته در آخر سیب زمینی هاش رو له کن و بریز تو خورشت و ی کوچولو زعفران آب شده اضافه کن بزار ی کامل جا بیفته