2777
2789

سلام قشنگا کرم الماس برای رفع لک و این مشکلات پوستیه میشناسید؟چطوره؟

یکی از آشناهامون برام آورده نمیدونم برگشت داره یا پوستمو خراب نمیکنه؟

خیلی ازش تعریف میکرد.پاکستانیه

عضو گروه بنفش وزن فعلی۹۵ تاریخ شروع۱۴۰۱/۱۱/۲۷ هدف اول۹۰✅  هدف دوم۸۵

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

هییییچ وقت استفاده نکن بزرگ ترین اشتباه در حق پوستت ب جای این‌کرما ابرسان ضدافتاب ضدلک لایه بر ...

پوستم خودش خیلی خوبه شکر خدا.

ولی چن روز زدم خیلی خوب ترم شده.خواستم بدمش آبجیم ترسیدم.اون لک داره صورتش

شما بودی ی بار تاپیک زدی یا نه، نمیدونم ولی نظر بچه های اونجا رو میگم:مال همون مناطق بودن میگفتن صابونه ی جور اسیده پوست رو وحشتناک سفید میکنه ولی وقتی دیگه نزنین... یهو رنگدانه ها برمیگردن حمله وار و پوستت میشه لک های وحشتناک... فاجعه بار. 

شما بودی ی بار تاپیک زدی یا نه، نمیدونم ولی نظر بچه های اونجا رو میگم:مال همون مناطق بودن میگفتن صاب ...

نه من نبودم ولی صابون نداره این کرمه.

شما بودی ی بار تاپیک زدی یا نه، نمیدونم ولی نظر بچه های اونجا رو میگم:مال همون مناطق بودن میگفتن صاب ...

اینو بهم گفتن ۷روز بزن بعد دیگه چند روز یه بار بزن

پوستم خودش خیلی خوبه شکر خدا.ولی چن روز زدم خیلی خوب ترم شده.خواستم بدمش آبجیم ترسیدم.اون لک داره صو ...

سلام عزیزم میدونم تایم خیلی زیادی گذشته،ولی این کرم پوستتون رو خراب نکرد وقتی قطعش کردین؟بخرم من؟پوست صورتم و دستام تو افتاب گندمی شده بدنم سفید،استفاده کنم پوستم خراب نمیشه؟

سلام عزیزم میدونم تایم خیلی زیادی گذشته،ولی این کرم پوستتون رو خراب نکرد وقتی قطعش کردین؟بخرم من؟پوس ...

سلام عزیزم من دائم نزدم.ولی هنوزم میزنم گاهی

همین کرم الماس که جلدش سیاهه؟تاثیرم داره؟ چون من خریدم و سه چهار باره استفاده کردم هنوز ازش

جلدش که سیاهه گمونم الماسه والا اسمشو باید نگا کنم ولی بسته بندی خیلی ساده و مناطق محرومی ای داره😂🙄