2777
2789

سلام روز بخیر ببخشید خانوما من و دوست صمیمیم الان چند سالیه که با دو تا پسر در ارتباطیم من فعلا نامزد نکردم اما دوستم نامزد کرده و براش نشون آوردن قرار بود تا عید فطر عقد کنن و نامزدش بیاد برن خرید حلقه و کالا مثل تلویزیون و این چیزا که داماد می‌خره..حالا نامزدش برای عید اومده دست از پا دراز تر میگه من تموم پولامو گذاشتم تو سایت شرط بندی که چند برابر بشه اما نشده دوستمم خب بهش وابستگی داره دوسش داره نمیتونه منطقی تصمیم بگیره با من درد دل کرد من نظرم اینه که تمومش کنن اما گفتم اینجام بیان کنم دوستمم نظرات شمارو ببینه راحت تر تصمیم (براش اسکرین می‌فرستم)

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پسره اشتباه کرده ولی جای جبران و فرصت دادن داره فقط باید دیرتر عقد و عروسی اینا بگیرن دیگه

هیچ وقت بیخیال چیزی که واقعا میخوای نشو،صبر کردن سخته؛ولی حسرت خوردنش سخت تره :)🙂✨

الان با چهارتا جمله ماهاي از همه جا بي خبر بگيم دو نفر از هم جدا شن يا نه؟!

خب خودتون عقل داريد خونواده داريد، چند ساله طرف رو ميشناسيد

اگه كلا پول خراب كنه و عادتشه خب بايد تموم شه

ولي اگه بدشانسي اورده، خب گناه داره

من نظرم اینه که نامزدیشو بهم بزنه..چون این پسر قبلنم اینکارو کرده شرط بندی و این چیزا اما دوستم نادیده گرفته..چون تو نامزدی باهم رابطه داشتن!میگه نمیتونم آیندمو خراب کنم اما نظر من اینه آدم تا آخر عمر ازدواج نکنه بهتره تا با این آدم ازدواج کنه حالا میشه شماهم یه راهنمایی بکنید.. ممنون 

((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))

حتی اگه چندبرابر هم میشد، یه جوری از زندگیش بیرون میرفت

چون بارآورده را باد می‌بره 

اگه دوستت براش اهمیت داره درآمد حلال، به نظرم تجدید نظر کنه 

𝑵𝒐 𝒎𝒂𝒕𝒕𝒆𝒓 𝒉𝒐𝒘 𝒉𝒂𝒓𝒅 𝒊𝒕 𝒊𝒔, 𝒋𝒖𝒔𝒕 𝒌𝒆𝒆𝒑 𝒐𝒏 𝒈𝒐𝒊𝒏𝒈. 𝑪𝒂𝒖𝒔𝒆 𝒚𝒐𝒖 𝒉𝒂𝒗𝒆 𝒕𝒐 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒆 𝒂𝒔 𝒔𝒂𝒎𝒆 𝒂𝒔 𝒕𝒉𝒆 𝒔𝒉𝒊𝒏𝒊𝒆𝒔𝒕 𝒔𝒕𝒂𝒓𝒔 ✨✨✨✨کاربرے بـہ من تعلق گرـ؋ـته؛ تاپیک هاے قبلے براے من نیست...