سلام روز بخیر ببخشید خانوما من و دوست صمیمیم الان چند سالیه که با دو تا پسر در ارتباطیم من فعلا نامزد نکردم اما دوستم نامزد کرده و براش نشون آوردن قرار بود تا عید فطر عقد کنن و نامزدش بیاد برن خرید حلقه و کالا مثل تلویزیون و این چیزا که داماد میخره..حالا نامزدش برای عید اومده دست از پا دراز تر میگه من تموم پولامو گذاشتم تو سایت شرط بندی که چند برابر بشه اما نشده دوستمم خب بهش وابستگی داره دوسش داره نمیتونه منطقی تصمیم بگیره با من درد دل کرد من نظرم اینه که تمومش کنن اما گفتم اینجام بیان کنم دوستمم نظرات شمارو ببینه راحت تر تصمیم (براش اسکرین میفرستم)
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من نظرم اینه که نامزدیشو بهم بزنه..چون این پسر قبلنم اینکارو کرده شرط بندی و این چیزا اما دوستم نادیده گرفته..چون تو نامزدی باهم رابطه داشتن!میگه نمیتونم آیندمو خراب کنم اما نظر من اینه آدم تا آخر عمر ازدواج نکنه بهتره تا با این آدم ازدواج کنه حالا میشه شماهم یه راهنمایی بکنید.. ممنون
((کاربری دست دو نفره و تاپیک ها متعلق به یک نفر نیست))