2777
2789
عنوان

کنکور

129 بازدید | 14 پست

سلام دوستان 

بچها من تیر کنکور دارم صفر نیستم ولی برای کنکور نخوندم فقط برای امتحانات مدرسه خوندم واقعا فکر میکنم دیگه نمیتونم سه پایه رو بخونم نمیدونم چیکار کنم استرس شدید دارم تازه سرعتم پایینه نمیتونم بیشتر از دو درس در روز بخونم نظر شما چیه؟

دوازدهم انسانی ام

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

دوزادهمی عزیزم حق داری الان همه دوازدهمیا همین مشکلو دارن.. بنظر من بیشتر تمرکز کن روی امتحانای نهای ...

اخه اردیبهشت گذاشتم دوازدهمو بخونم هم برا کنکور و هم امتحان نهایی پایه رو نمیدونم وقت میشه بخونم تا اردیبهشت ؟

اخه اردیبهشت گذاشتم دوازدهمو بخونم هم برا کنکور و هم امتحان نهایی پایه رو نمیدونم وقت میشه بخونم تا ...

اره حالا بیشترم وقت بزاری واسه دوازدهم ضرر نمیکنی اگ کامل دوازدهم بستی بعد برو سراغ پاسه

چطوری ؟ هم وسواس مطالعاتی دارم و هم فکر و خیال سر درس خوندن میاد سراغم

فکر و خیال نداره اگه نشسته نمی تونی بخوبی قدم بزن و جات رو عوض کن داخل حیاط بخون یا یه جای بدون سقف

کاربر آقا
به نظرت میتونم پایه رو تا اردیبهشت بخونم ؟  چند درس بخونم هر روز تا برسم ؟

باید تعداد درسهای مونده رو مشخص کنی بعد تعداد روزهای مونده به کنکور رو مشخص کنی به هم تقسیم کنی تا معلوم بشه روزی چند تا درس رو باید بخونی حتما موفق میشی یه کم برنامه می خواد عید دیدنی و مهمانی ممنوع کلا

کاربر آقا
چیکار میکنی حالا 😂

بجا اینکه چهار سال (یا بیشتر )برم دانشگاه کامپیوتر که دینی یاد بدن بهم 😂😂😂😂  خودم نشستم یاد گرفتم الان هم دارم حال میکنم برای خودم کسب و کار راه انداختم تو سن نوزده سالگی😅