2821
2789
عنوان

بنظرتون آیا از سربازی معاف میشم؟؟؟

302 بازدید | 17 پست

پدرم فوت کرده اصل ما 5 برادر بودیم که یکیش فوت کرد و رحمت خدا رفت موندیم 4 تا برادر بزرگم فلج از ناجیه پا هست فلج فلج میمونه 3 تا بازم برادر بزرگتر از خودم ازدواج کرده و از ما جدا شده موندیم 2 تا من و یک برادر کوچکتر از خودم 17 سالشه آیا کفالت مادر بهم میدن؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا؟؟

هعییی جوانیی

برو بهشون بگو ببین چی میگن ان شاءالله بشی

ببین میتونی توی بسیج عضو بشی ۸ ماه از خدمتت حذف میکنن

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
هعییی جوانیی برو بهشون بگو ببین چی میگن ان شاءالله بشی ببین میتونی توی بسیج عضو بشی ۸ ماه از خدمتت ...

تو بسیج هم هستم کارت فعالم هنوز نیومده

بنظرت بهم کفالت مادر میدن بهم؟؟

ما اینجا متخصص در حوزه دعوای مادرشوهر و عروس و جاری هستیم ، اما فکر کنم چون برادرتون بزرگه فکر نکنم شما کفیل مادرتون بشین . اگر برادرتون کوچیک تر معاف میشدین

عمری گذشت و ساخته ام با نداشتن ، ای دل ! چه خوب بود توراهم نداشتم . یا رب ! حساب نیست نگو بندگی نکرد / این بنده زنده بود ولی زندگی نکرد !

تو بسیج هم هستم کارت فعالم هنوز نیومده بنظرت بهم کفالت مادر میدن بهم؟؟

بله میدن صددرصد چون نون آور خانواده فعلا شمایی

باردارنیستم میخام انرژی های مثبت رو جذب کنم ان شالله تاعید من دوقلو باردارم شد ولی بدتر شد ازدستش دادم
تو بسیج هم هستم کارت فعالم هنوز نیومده بنظرت بهم کفالت مادر میدن بهم؟؟

بزار کارتت بیاد بعد برو ببین چی میگن

ولا من اطلاع ندارم

حسی رو تو قلبم به‌وجود آوردی که مطمئنم اگه نبودی هیچوقت تجربش نمیکردم.                 عشقم غفور♡                                       پنجمین حساب کاربری( اولین عضویت من در سایت ۱۴۰۰/۱/۸)                                  
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز