2777
2789
عنوان

خانومایی که دوتا بچه یا بیشتر دارن وضع مالی معمولی دارن

| مشاهده متن کامل بحث + 2461 بازدید | 135 پست
بخاطر تنهایی دخترش به فکر افتاده. اختلاف سنشون زیاد بشه به درد میخوره؟ شخصیت بچه اولش کامل شکل میگیر ...

اصلا به تنهایی کار ندارم ایشون میگه زندگی بخور و نمیر داریم،خب اینجوری اوضاع سخت تر میشه 

من خودم بین بچه هام ۸ سال تفاوت هست ،با همدیگه میتونند رابطه برقرار کنند

آره میدونم ولی همون یه دونه‌ام..خیلی خرج داره منظورم این بود ک خب خرج اون ک هست دومی ام روش😅

درسته خرج دخترم خیلی زیاده یعنی هرشب کلی خوراکی اضافه میخوره نخریم کلی بهانه میگیره به شوهرم میگم خوب یکم از خرجا اضافه اولی میزنیم ازطرفی از مدرسه دخترمم میترسم چون میگن هزینش بالاس 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره دخترم خیلی تنهاس التماس ما میکنه باهاش بازی کنیم چون اصلا بچه فامیل نداریم هیچکسو نداریم .تکوتنه ...

تو خود قران اومده نگران روزی بچه هاتون نباشید بچه رو نون خور نبین بچه رو روزی آور ببین 

چیزی خز نیست اگه تحت تاثیر کسی نباشی. کار خودتو بکن. بیخیالِ بچه‌سالا.  
نه والا اصلا اصلا امیدی به خونه دار شدن نداریم بااین قیمتها عمرا بشه . در حد ماهی ۱۳ میلیون داریم . ...

پس مشکل درآمدتان نیست چون خیلی‌ها با همین درآمد و دوتا بچه خوب دارن زندگی‌ی میکنن

اخه از طرفی میگم ماکه ‌‌‌‌‌کسی نداریم خدایی نکرده برای منو پدرش اتفاقی بیوفته این بچه تکوتنها واقعا ...

من خودم مخالف تک فرزندی هستم اما اوضاع مالیتون جالب نیست،بچه مدرسه ای که بشه هزینه هاش ده برابر میشه 

واااااااا چقدر خودخاهی بزار اولی تو رفاه باشه بعد دومی رو بیار......  ایشالا خونه بخرید بعدش. ...

اخه عزیزم نمیخوام فاصله سنیشون زیادشه منوخواهرم ده سال بینمونه دنیامون ازهم جداس اصلا. بعدم میگم اگه یوقت چندسال دیگه اتفاقی برای من یا پدرش بیوفته این بچه تنهاس فامیل درستم نداریم

آره میدونم ولی همون یه دونه‌ام..خیلی خرج داره منظورم این بود ک خب خرج اون ک هست دومی ام روش😅

بچه قبل مدرسه زیاد خرجی نداره بعدش به شدت خرج بالا میره،ایشون هنوز تجربه مدرسه ای شدن بچش رو نداره

اخه عزیزم نمیخوام فاصله سنیشون زیادشه منوخواهرم ده سال بینمونه دنیامون ازهم جداس اصلا. بعدم میگم اگه ...

خب  دیگه بهتر بزار فقط نگران یکی باشی...... ایشالا ک اتفاقی نمیو فته.... 

اما ن نیار..... ندانم دیگه

اصلا به تنهایی کار ندارم ایشون میگه زندگی بخور و نمیر داریم،خب اینجوری اوضاع سخت تر میشه  من خ ...

نگفت بخور نمیر گفت متوسط رو به پایین. معیار ها هم فرق می‌کنه ممکنه زندگی متوسط رو به پایین ایشون‌ زندگی بی نقص یه فرد دیگه باشه 

کاش قسمت وضع مالی رو یکم بازتر کنن

در رابطه با اختلاف سن هم من از ایشون پرسیدم اگر تا سه سال آینده خونه دار میشین صبر کنین.(هرچند با تورم فعلی نمیشه برای سه سال آینده برنامه ریزی کرد) اگر در هر صورت فعلا فعلنا شرایط خرید خونه ندارن و حتما هم یه بچه دیگه می‌خوان خب چرا صبر کنن؟ فقط اختلاف سن بچه ها بیشتر میشه که بنظرم هرچقدر کمتر باشه بهتره. درک بهتری از هم دارن. شاید رابطشون باهم خوب باشه ولی تو خیلی مسائل درک متقابل از همو ندارن. این مسئله هم بیشتر توی دوره نوجوانی نمود پیدا میکنه

من خونه دارم ماشین دارم دخترم هفت سالشه بخاطر تورم جدید وحقوق شوهرم که همونه وتورم فاجع ترسیدیم فعلا ...

اخه سن اولی بالابره دیگه بنظرم نیاریم بهتره . چون اصلا بدردهم نمیخورن . منوخواهرم الان ده سال بینمون هست اون برای خودش هست من برای خودم . 

دقیقا منم از مدرسه دخترم میترسم .

برای تنهایی دخترت خودت رو تو درد سر ننداز،بزار دخترت بره مدرسه خودتم برو سرکار یه پولی پس انداز کن ۳۰_۳۲ سالگی دوباره تصمیم بگیر برای بچه دوم ،خدا رو چه دیدی ،شاید اون موقع هم خونه دار شدی

عزیزم ببین منم مثل شما فکر میکردم البته ما خونه و ماشین داریم ولی بخاطر شرایط اقتصادی جامعه برا فرزند دوم اقدام نکردم.  الان باردارم و فرزند اولم ده سالشه ولی پشیمون از اینکه کاش پنج سال پیش اقدام میکردم. تک فرزندی خیلی چیز بدیه و فقط کسانی که باهاش درگیرن از معضلاتش آگاهن. 

نگفت بخور نمیر گفت متوسط رو به پایین. معیار ها هم فرق می‌کنه ممکنه زندگی متوسط رو به پایین ایشون‌ زن ...

نه والا اصلا اصلا امیدی به خونه دار شدن نداریم بااین قیمتها عمرا بشه . در حد ماهی ۱۳ میلیون داریم . شاید یکی دوتومن بیشترم بشه . اما هیچی پس انداز نمیشه همش خرج بیهوده میشه یعنس اصلا مدیریت خرج نداریم اصلا