2777
2789

بچه ها شوهره من خیانت کرده با زن باباش و‌الان باغ پیش باباشه یه ماهه

همشم پشت تلفن دعوا و فحش کاری کردم با زنه اونم برام مسجای فحششش وتهمتای بد زد

منو از گوشی باباش بلاک کردن میخوام  صد درصد جدا بشم و مهرمم بگیرم من تلاش کردم همه چیو به باباش بگم اما گوش نداد به حرفام گوشیو ازش گرفتن منو بد کردن و فحشم داد باباش که چرا به زنش فحش دادم 

بنظرتون الان برم باغ باباش که کرجه جریانو بگم؟  باباش پیره ممکنه نیاد دم در شوهرم و زنه و فک و‌فامیله زنه باغن چیکار کنم؟

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید تو یه فرصت مناسب که قشنگ بتونه حرفاتو گوش کنه الان اونا اوتجان چجور میخای بری بگی بهش. بعدشم اگه پیره سکتش ندی خودت‌گرفتار شی

با مهربانی زندگی کنیم و لبخند بزنیم همه خوبند.

نمیخواد بری باغ قانونی شکایت کن از شوهرت وقتی تو سختی باشه خودش بهت پیشنهاد توافقی رو میده 

دوستای گلم کار من دوخت نظم دهنده کشو و کمد و آشپزخونه و ... هست .خوشحالم کن با عضو شدنت تو گروهم.آیدی روبیکام@organayzermahdokht

پیام های که زن بابای شوهرت بهت داده رو به هیچ وج پاک نکن برو ازش شکایت کن بکشونش دادگاه

خدایا بچم تنها داریمه خودت پشت و پناهش باش 🙏🏼برای عاقبت بخیری و اینکه همیشه صحیح و سالم باشه پسرم لطفا یه صلوات بفرستین ممنون💋❤🧿