2777
2789
عنوان

با این شوهرخواهر چطوری رفتار کرد؟

669 بازدید | 29 پست

من قدم ۱۶۰ میدونم قدم گوتاهه ولی دلم نمیخواد کسی بهم بگه 

خود شوهر خواهرم هم قدش کوتاهه به عنوان یه پسر همش بر میگرده میگه خدا چی میشد ۱۰ سانت اضافه به من و فلانی میدادی منم گفتم با قدم مشکل ندارم یا میگه دماغت رو عمد کن و کلا فک میکنه همه زشتن 

من صورتم خوبه دماغم هم خوبه ولی   دماغم هم عمل کنم بهتر میشم ولی باز دلم نمیخواد عمل کنم 

یا هپش در مورد ازدواجم نظر میده که زودتر ازدواج کنم درصورتی که موقعیت اجتماعی خوبی دارم و کلا نمیدونم چرا باوجود اینکه خیلییی نسبت به دامادای دیگه بهتره و واقعن وقتی خونشم حس میکنم خونه خودمونیم ولی نمیدونم چرا نسبت به حرف و کاراش حساسم و زود عصبانی میشم و ازشزیاد خوشم نمیاد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خواهر شوهرا به نفع شوهر خواهرا کنار کشیدن ؟😂😂

🌱🌱“اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک”🌱🌱اَللّهُمَّ عَجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج🤲

حتی اگر احساس صمیمیت میکنه و شما رو مثل خواهرش میدونه نباید به خودش اجازه بده این حرف ها رو در موردتون بزنه

مگه پدر یا برادر خودتون به خودشون اجازه میدن انقدر توی مسائل شخصیتون دخالت کنن؟

سعی کن این سری صحبتی کرد که وارد حریم خصوصیت شد محترمانه بهش بفهمونی که این مسائل خیلی شخصیه و دوس نداری در موردشون صحبت کنن🤌🏻🌱❤

خواهر شوهرا به نفع شوهر خواهرا کنار کشیدن ؟😂😂

به خدا 

شوهر خواهرم تو ازدواجم و تو کنکورم همه اش اذیت میکنه همه اش میگه میخوای خواستگار پیدا گنم برات درصورتی که من خواستگار زیاد دارم ولی خوب الان درگیر درسم و نمیخوام عجله کنم این یه جوری رفتار میکنه عصابمو خورد میکنه 

حتی اگر احساس صمیمیت میکنه و شما رو مثل خواهرش میدونه نباید به خودش اجازه بده این حرف ها رو در موردت ...

هر بار میگه من عصبانی میشم و بهش میفهمونم بدم میاد ولی انگار نه انگار 

هر بار میگه من عصبانی میشم و بهش میفهمونم بدم میاد ولی انگار نه انگار 

خب عصبانی نشو اینطوری بدتر لج میکنه

محکم و با احترام بگو

این مسائل کاملا شخصیه، من دوس ندارم در مورد من صحبت کنید یا وارد حریم خصوصی من بشین

قطعا پدر یا برادرم هم این مسئله رو رعایت میکنن

یه چیزی بگو خودشو جمع کنه

اگر قاطعانه حریمت رو مشخص نکنی برای نظر و تفکرت ارزش قائل نمیشن🤌🏻👩‍🦯