منم خیلی خوابم میاد من کلا سحرا بیدارم چون اگه بخوابم خواب می مونم شوهرم بدون سحری میمونه
من میخوابم نمیتونم بیدار بمونم. قبلا بیدار میموندم اما الان نه نمیتونم 🥺
امشبم کار داشتم مجبوری به زور چای بیدار موندم
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهایی دارد. به میزانی که با سنتهای الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت میکنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
خدا ایشالله به حق این ماه عزیز بهتون روزی پر برکت بده
مررسی عزیزم ایشالا من ابنقد زولبیا بامیه دوست دارم پولامو تموم میکنم واسشون🤦♀️خیلی خوشمزن روزه و نماز شمام قبول باشه ❤😘
این امضا فقط برای گرفتن وقت شما است پس ازش بگذر و نخونش🤪هنوزم ک اینجایی بابا فقط میخوام وقتتو بگیرم چرا نمیری؟ ای بابا برو دیگه مگ کارو زندگی نداری؟😏 هنوووووزم اینجایییییییی کههههه میام میکشمت ها برو دیگهههه 😡عزیزم تبریک میگم چن ثانیه از عمرت الکی هدر رفت😂😂
اخی عزیزم سرما خورده ؟منم پسرم ۷ ماهشه امروز رو امتحانی گرفتم ببینم شیرم کم میشه یا نه پسرم خیلی بد غذاست یعنی اصلا بلد نیست غذا بخوره احتمالا من یک روز درمیون روزه بگیرم خدا ایشالله توانشو بده