2777
2789
منم خیلی خوابم میاد من کلا سحرا بیدارم چون اگه بخوابم خواب می مونم شوهرم بدون سحری میمونه

من میخوابم نمیتونم بیدار بمونم. قبلا بیدار میموندم اما الان نه نمیتونم 🥺

امشبم کار داشتم مجبوری به زور چای بیدار موندم

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم امسال و برای همیشه تا وقنی مجردم باید تنها بگیرم مادرم که ۳سالی هست به خاطر بیماری قلبی نمیگره ...

منم چندساله تنها سحری میخورم ☺️البته قبلا تو ساختمون مامانم اینا بودم صدام میکردن سحری دور هم بودیم ولی الان حدودا 6 سالی هست خونم دوره ازشون تنهام

خدا ایشالله به حق این ماه عزیز بهتون روزی پر برکت بده

مررسی عزیزم ایشالا من ابنقد زولبیا بامیه دوست دارم‌ پولامو تموم میکنم واسشون🤦‍♀️خیلی خوشمزن روزه و نماز شمام قبول باشه ❤😘

این امضا فقط برای گرفتن وقت شما است پس ازش بگذر و نخونش🤪هنوزم ک اینجایی بابا فقط میخوام وقتتو بگیرم چرا نمیری؟ ای بابا برو دیگه مگ کارو زندگی نداری؟😏 هنوووووزم اینجایییییییی کههههه میام میکشمت ها برو دیگهههه 😡عزیزم تبریک میگم چن ثانیه از عمرت الکی هدر رفت😂😂
خدا پدر مادرتو برات نگه داره تنها روزه گرفت سخته

امشب شب اولیه

همیشه چون پدرم روزه می‌گرفت مامانم سفره پهن می‌کرد

برام غذا می‌کشید تو بشقاب

ولی بهم گفته مهدیه غذا رو گذاشتم رو گاز 

ساعت کوک کن بدون سحر نمونی

🥲🥲💔

ولی بازم عیبی نداره.

تنشون سالم باشه به‌قولی شما 

برای خودت ارزش قائل باش تو لایق بهترین‌ها هستی
پسر۵ماهم تب کرده نذاشت هیچی بزارم ناآرومی میکنه،دکترشم نیست رفت تابعدتعطیلات😔😥نمیدونم چیکارکنم شو ...

اخی عزیزم سرما خورده ؟منم پسرم ۷ ماهشه امروز رو امتحانی گرفتم ببینم شیرم کم میشه یا نه پسرم خیلی بد غذاست یعنی اصلا بلد نیست غذا بخوره احتمالا من یک روز درمیون روزه بگیرم خدا ایشالله توانشو بده 

من زولبیا بامیه میخواااااااااام😭😭😭لعنتی میخوام ولی پول نداریم بخریم😭😭وای خدا هر دفعه ماه رمضون ...

یه کاری کن به دلت نمونه یاد بگیر درست کن .

میتونی تو خونه کار کنی بفروشی  ترشی ،سبزی های مختلف، کیک و شیرینی ، خیاطی ارایشگری خلاصه کار کن یه عمر به دلت نمونه