2777
2789

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

منم تنهام  ممم یکیوو میخوام ولی نمیخواممم:(

وای حاجی دیدی تنهایی چقدر بده همینطوری نشستم دارم تلویزیون‌ میبینم هی میگم خاک تو سرت یه دوست پسرم نداری الان تنها نبودی حداقل😂

وای حاجی دیدی تنهایی چقدر بده همینطوری نشستم دارم تلویزیون‌ میبینم هی میگم خاک تو سرت یه دوست پسرم ن ...

لامصبا پیدا نمیشه یا عن فیصن یا زیادی قد بلند یا قد کوتاه یا ممده یا خوشگله ولی رل داره اه پوسیدممم

لامصبا پیدا نمیشه یا عن فیصن یا زیادی قد بلند یا قد کوتاه یا ممده یا خوشگله ولی رل داره اه پوسیدممم

من خوشگلا شانس نداریم بخدا کوووو شانس شانسو فقط خرابا دارن خواهررر،به منو تو که چیزی نمیرسه 

[QUOTE=281310918]من خوشگلا شانس نداریم بخدا کوووو شانس شانسو فقط خرابا دارن خواهررر،به منو تو که چیزی نمیرسه [/QUOTبمولا من کل روزو تو پارک ملت میگشتم به درختا نگاه میکردم مثلا حواسم پرته لاشیا نگاه میکردن و رد میشدن.. چیزی بلد نیستن پسرا فقط نگاه بلدن😂🙂🙂

[QUOTE=281310918]من خوشگلا شانس نداریم بخدا کوووو شانس شانسو فقط خرابا دارن خواهررر،به منو تو که چیز ...

خاک تو سرشون ولی من جریانم با تو فرق داره اتفاقا میدونی حالا یه سری ها بودن ولی میدونی مرد نبودن پسر بودن بچه مچه بودن مثلا اخه 24؟

خب کمه دیگه 28 رو قبول میکنم با زور ولی اقا 24؟ای بمیری