2777
2789

کل فامیلاشون فردا اولین باره ک منو میبینن بگین چیکار کنم باهاشون چطور رفتار کنم،

میدونم باید سرسنگین و خیلی محترمانه برخورد کنم ولی استرس دارم.

بگین چیکار کنم🥲

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لباس شیک بپوش سرسنگین باش خانم باش  خوش اخلاق باش اما نیازی هم نیست زیادی بگو بخند کنی گاهی ه ...

دقیقا خودم نظرم همینه،

ولی خانوادشون خیلی ریز بینن و خیلی خیلی مشتاقن ک منو ببینن.بخاطر همین استرس دارم

خب چطور باهاشون برخورد کنم، نامزدم میگه میام می‌برمت پیش خاله هام،خب چیکار کنم روم نمیشه

خیلی بزرگش نکن واسه خودت خیلی عادی رفتار کن مثل همیشه که با اقوامای خودتون رفتار میکنی

خیلی نخند ولی خوش برخورد و خوش اخلاق باش یه لبخند رو لبت باشه وقتی سلام احوالپرسی میکنی

پروفایلم قیافمه وقتی بعضی نظراتتونو میخونم                        کاربری دست دو دوست خعلی صمیمیه❤