2777
2789

قضیه از اینجا شروع شد که ما با یکی از دوستامون قرار بود روز دوم عید بریم مسافرت...دو روز قبل یهو زنگ زدن گفتن ما مجبور شدیم بریم یه مسافرت دیگه و پنجشنبه میایم و جمعه با هم میریم مسافرت ماهم گفتم باشه پس جمعه بریم🙄...بعد فردا جمعه هست و امروز ما هر چی زنگ زدیم تلفن زن و شوهر هر دو خاموشه🤐...از یکی از نزدیکامون هم شنیدم اینا هنوز تو مسافرتن...واقعا گند زدن تو برنامه ریزیام الانم تلفنشون خاموشه یه زنگ هم حداقل نزدن که برنامه بهم خورده یا اینکه بریم یا نریم....یعنی انقد اعصابم خورده که حد نداره به نظرتون حق دارم؟چه برخوردی باید کنم؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اگه من بودم ب برنامه خودم میرسیدم . و دیگه باهاشون جایی نمیرفتم 

اگه یه دختر فوق العاده باشه، بدست آوردنش راحت نیست؛ اگه راحت باشه پس فوق العاده نیست! اگه ارزشش رو داشته باشه تو ازش دست نمیکشی! اگه دست بکشی، تو ارزشش رو نداشتی!

چه بیشعور و بی برنامه 😒

خودتون و ترجیحا با یکی دیگه برید تلفناشونم ج ندید بعد گله کردن بشور و پهنش کن که دیگه دیگرانو علاف خودشون نکنن

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 

اگه میتونید دو نفری با همسرتون برید مسافرت و یادداشت یا پیامی براشون بزارید که بدقولی کردین و جواب تماس ندادین با اجازه ما رفتیم که بریم سفر مطمئن باشین اگه بیان هم انقدر خسته مسافرت قبلی هستن که تو این مسافرت همش خوابن یا خسته ان شاید هم متنظرن یه پیام بدین که ما رفتیم شما نیومدین یا منتظرن که شما سفر و کنسل کنید روشون نمیشه برای همین جواب زنگ شمارو نمیدن 

واقعا حس میکنم بدجوری بهمون توهین کردن با این رفتارشون😤

توهین کردن دیگه ، از شخصیت اینجور آدمها اصلا خوشم نمیاد 

نخندین بهم هاااااا،این چهارمین باره که عضو شدم،،،،خنگم خودتونید خب من چمیدونم ۶-۷ سال پیش رمزم چی بوده ، تازه پارسالی رو هم یادم نمیاد 
اگه میتونید دو نفری با همسرتون برید مسافرت و یادداشت یا پیامی براشون بزارید که بدقولی کردین و جواب ت ...

به نظر خودم هم دیگه رفتن باهاشون بدرد نمیخوره ولی خیلی توهین آمیزه که تلفناشون رو خاموش کردن

اگه میتونید دو نفری با همسرتون برید مسافرت و یادداشت یا پیامی براشون بزارید که بدقولی کردین و جواب ت ...

نهههههه!

طرف سواد و شعور اجتماعی نداره که حتی جواب زنگ رو بده 

بعد بهش خبر بدن که ما رفتیم اونم با اجازه ؟😑

🌈🖤⛵