2777
2789
عنوان

کسی از رنگ مو سر درمیاره بیاد لطفا

166 بازدید | 9 پست

دوستان من زیتونی ۷رو با دودی۶ قاطی کردم بعد مامانم که میزد میگفت این خیلی تیره میشه از نصفه کمتر دودی زدم که قرمزی نده هنوزم نشستم فرداشبم مهمونی داریم الان موندم چه کنم بهش میاد تیزه شده باشه صبح بخوام روشنش کنم  چی بزنم بهتره؟که به زیتونی شبیه شه احتمال داره برم ارایشگاه نزدیک 🤦‍♀️

عزیزم قرمزی رو سبزی خنثی میکنه دودی برای خنثی کردن نارنجی مو استفاده میشه زمینه مو چه رنگی بود این ...

مشکی بؤد اهان همون نارنجی ولی الان پشبمونم چون فکنم مشکی شده الان میخوام برم بشورم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مشکی بؤد اهان همون نارنجی ولی الان پشبمونم چون فکنم مشکی شده الان میخوام برم بشورم

گلم اگه مو هات طبیعی بود که از اساس اشتباه زدی رنگ پایه بالا برای این مو نتیجه میشه همون نارنجی چون پایه ۷ رو موی طبیعی قبلش باید دکلره بشه 

اگه بخواد روشن بشه باید زیتونی ۸ یا ۹ میخرید با واراسیون سبز.

البته زمینه مشکی باشه یکی دوبار رنگ تکرار بشه قشنگتر در میاد.

رنگ خودشو  با یک روز فاصله تکرار کنه  و اگه میخواد قرمز نشه دو تا انگشت واراسیون سبز بزنه تو رنگ تا روشن بشه

اگه بخواد روشن بشه باید زیتونی ۸ یا ۹ میخرید با واراسیون سبز. البته زمینه مشکی باشه یکی دوبار رنگ ت ...

اخه مشگل اینه فردا عصر مهمونی دعوتیم برام مهمه خوب شه حالا صبح گفتم میرم پیش یه ارایشگر نزدیکمونه امیدوارم بخیر بگذره من این سری اشتباهی شماره بهم داده قبلیارو رفتم دیدم همش شماره خریدم منم دقت نکردم دیگه زدم رفت