2777
2789
عنوان

عزیزم

129 بازدید | 0 پست

@khanomzahra2  

تاپیک تعطیل شد اینو در جوابت نوشته بودم

"عزیییزمم.... 

ببخش من جواب میدم.... 

کی میتونه همچین حکمی بده؟؟؟ مگه نعوذ بالله ما خداییم که از دل ادما خبر داشته باشیم... 

قدیما یه زن بدکاره بوده همه هم میشناختنش با اکثر مردا و پسرای شهر رابطه داشته... یه روزی میره توی یه بیابون...  یه چاه اب میبینه و یه سگ که تشنشه و اب میخپاد یه خانم باحجاب و نمازخون میره اب بخوره سگ رو چخه میکنه که بره میگه گمشو تو نجسی اب رو هم نجس میکنی...  این زن بدکاره دلش به حال سگ میسوزه و با لنگ کفشش واسه سگ از چاه آب میکشه... دقیق پایان داستان رو نمیدونم که چی میشه اون زن همون لحظه میمیره یا بعدش اما میره بهشت تموم گناهاش بخاطر اب دادن به اون سگ پاک میشه.... هیچکس حاضر نبوده جنازشو خلک کنه چون مردم با چشمشون میگفتن این زناکاره...  ولی خدا کاری کرد که این زن بره به بهشتش... 

پسر نوح با بدان بنشست خاندان نبوتش گم شد

سگ اصحاب کهف روزی چند پی نیکان گرفت و مردم شد

هیجکس از دل کسی خبر ندارهـ....." "

امیدوارم بخونی با اینحال که با حرفای اولی که توی تاپیک زدی موافق نبودم... حجابی ندارم نمازام یکی درمیونه روزه میگیرم سعی میکنم حق الناس نکنم...  خب اینا یعنی چی یکی از بیرون ببینتم میگه این جهنمیه نگاه موهاش کن... این یکی که میگم عام جامعه نیست یه سری افرادی که خودبرتربینی دارن هستن... توی تاپیک اونایی که حوابتو میدادن خیلی خوب میگفتن بدون دعوا و حاشیع و تحمیل...  البته این فقط نظر منه

یک روز رسد غمی به اندازه‌ی کوه  یک روز رسد نشاط اندازه‌ی دشت  افسانه‌ی زندگی همین است عزیز  در سایه‌ی کوه باید از دشت گذشت!  "مجتبی کاشانی"