یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
هیچ انسانی از بین نمیره و کسایی که از دست دادیم فقط جسم که یک لباس هست رو کنار گذاشتن و هنوزم در کنار ما حضور دارند....من خودم پدرم چند روز پیش فوت کرد و حقیقت برام روشن شد که اصلا مرگی وجود نداره و ما همیشه حضور داریم...از یک دونه ی کوچیک که زیر خاک رشد میکنه و تبدیل به یک درخت سَرسبز میشه و هرسال در بهار شکوفه میده میشه فهمید که هیچ چیزی در این دنیا از بین نمیره و هیچ اشتباه و نقصی هم توی این عالَم نیست....وجودِ ما بینهایت هست و همیشه در لطف و عشق زندگی خواهیم کرد چون این جسم ما فقط یک لباس هست که با مرگ هم ما ادامه ی زندگیمون رو خواهیم داشت.....همان جریان زندگی که شبانهروز در رگهامون جاری است، در جهان هم در جریان است و با وزنی آهنگین و زیبا میرقصد و این جریان زندگی بینهایت و جاودانه و همیشگیه...
دکتر دایانا موریسی ازتجربه کنندگان نزدیک به مرگ میگه: اگه هزار ميليون سال ديگر در بدن خود يا بدن شما زندگي کنم هيچ تجربه و رويدادي روي زمين وجود ندارد که بتواند به خوبي مرگ باشد، هيچ رويدادي....
سوال در مورد موضوع تاپیک رو از طریق لینک زیر میتونید بپرسید. https://abzarek.ir/service-p/msg/1152587
از وقتی برنامع زندگی پس از زندگی رو دیذم و فهمیدم ادمهای خوب براشون مرگ حکم رهایی از قفس رو داره و راضی ان از شرایطشون،خیلی تحملش برام راحتتر شد.از طرفی هم با خودم میگم ما هممون مسافر یه قطاریم.یکی یه ایستگاه زودتر پیاده میشه و بکی دیرتر.تهش همه به هم میرسیم.فقط از لحظه لحظه این زندگی باید استفاده کنیم که مبادا دستمون اون طرف خالی باشه.....
چه تاکتیک هوشمندانه ای... واو🤭🇵🇸مهم اینه خدا با ماست💪💪💪من مامان شاد و پرانرژی چهار تا دسته گلم(بگو ماشاالله).... اگه سؤالی در زمینه بارداری، همسرداری و بچه داری داشتین خوشحال میشم کمکتون کنم.....
با دیدن برنامه زندگی پس از زندگی ....درمورد تجارب نزدیک به مرگه از شبکه چهار ماه رمضونا میده....ساعت۱۷ و۳۰ ...دیگه از مرگ و جدایی مثل سابق نمیترسم چون میدونم یه روزی هممون به خونه اصلیمون برمیگردیم قرار نیست تا ابد از هم جدا و دور باشیم...