2777
2789
اون مهمون هم بار آخرش میشه که با شما بیاد سفر  چون اگر اون مهمون نبود شما که بالاخره همون قدر ...

مهمان نیست که

دو خانواده تصمیم میگیرن با هم برن سفر 

حالا یکی لطف میکنه به اون میگه تو ماشین نیار من برمیدارم

هزینه بنزین هم کلا به عهده خودشه؟

به نظرم دنگ سوخت روغن ماشین هم بگیرید ‌‌...😐

ولی خارج از شوخی اگه اینقدر یک ریال دو هزار میکنید یک خط در میون پول بنزین رو بدید یه بار اون خانواده پیاده بشه بده یه بار خانواده ی که ماشین دارن ...ولی دنگ گرفتن بنزین خیلی مسخره است ‌‌...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مهمان نیست که دو خانواده تصمیم میگیرن با هم برن سفر  حالا یکی لطف میکنه به اون میگه تو ماشین ...

اگ ماشین دارن و نمیارن بله باید حساب کنن

ب هرحال مزاحم اون‌خاتواده اند. بعدم‌نه‌ماشین شون کیلومتر میندازه نه بنزین شون و سهمیه شون ازبین‌میره!

اگر مصرف و مبلغ قابل توجه هست باید بگیرید

یعنی واقعا ملت به فکر یه ریالشون هم هستن!  خدایی منظورم با استارتر نیستا اما من دارم با خودم ف ...

ببین ما هم اونقدر دست و دلباز هستیم و خیلی جاها گزاف خرج کردیم 

اما معتقدیم اگر مهمان کنیم کلا مهمان ما باشند 

اما اگر قراره دونگی باشه دیگه دونگی باشه 

میگن یا در حق باشه یا در منت....

ما دو بار با دو تا خونواده مختلف رفتيم ماشين رو ما برديم ولي سر بنزين زدن اونا خودشون ميرفتن حساب ميكردن  با اينكه شوهرم اصلا تو اين فكرا نبود و كسر شان ميدونست و اگه نميذاشت اونا حساب كنن رستوران رو اونا حساب ميكردن  يجورايي انگار معذب بودن برا همين گفتم بذار راحت باشن خيلي مته به خشخاش نذار پياده شو حالا اگه اونا اومدن كارت كشيدن ديگه بكش بكش راه ننداز

من نميدانستم معني هرگز را… تو چرا باز نگشتي ديگر؟