2777
2789

من با سیب ترش پنج ماه بودم

اطلاعات شون و تحربه شون خیلی کمه

برنامه ها خیلی کلیه

بعدش یکماه با گاماس ۲۰ مشاوره گرفتم که افتصاح بود چون اصلا پیگیری نداشتن

الان دوماهه با مهرشاد سبطی ام خیلی راضیم

جزوه هاشونم خریدم

واقعا هم قیمت هم اخلاق هم پیگیری هم ازمون هم جزوه هم برنامه هاشون و روش های مطالعه شون خیلی خیلی بهتره

کلاس هم ثبت نام کردم که اونو نمیتونم نظر بدم چون هنوز برام فعال نکردن

هیچ کدوم. فقط تیم دکتر سبطی. برو تو کانال تلگرام شون رضایتا رو ببین. ترکوندن. @Drsebti_irr

کلی ویس از بچه ها هست که حتی از اردیبهشت شروع کردن و تونستن به قول حنیف به رشته های روپوش سفید برسن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشاوره دکتر سبطی عالیه هم برنامه هم تماس و پیگیری حتی من جزوات رو هم گرفتم عالیه 

مشاور خودمم که دکتر میلادیه  اصلا فوق العاه سسسسسسسس از همه نظر من کلی پیشرفت کردم

من با سیب ترش پنج ماه بودم اطلاعات شون و تحربه شون خیلی کمه برنامه ها خیلی کلیه بعدش یکماه با گام ...

منم واقعا از گروه اموزشی مهرشاد سبطی راضی بودم مشاوراشون همه رتبه برتر و با تجربه اند.