2777
2789

من ی ازدواج ناموفق داشتم همه اطرافیانم میگن تو بلد نیستی چطور شوهرتو بگیری تو مشتت ، حالا میخوام نامزد کنم تو رو خدا بگید از همی اولش چطور باید برخورد کنم که به قول معروف شوهرم تو مشت خودم باشه خدا خیرتون بده🙏

اللّهُمَّ صَلِّ عَلَی فَاطِمَةَ و اَبِیهَا وَ بَعلِهَا وَ بَنِیهَا وَ السِّرِّ المُستَودَعِ فِیهَا بِعَدَدِ مَا اَحاطَ بِهِ عِلمُک ❤️صلوات، جانم فدای فاطمه زهرا(سلام الله علیها)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لفظ حرف زدنتو درست کن اول از همه،اون انسانه حیوون نیست که سوارش بشی

خدای من میدونم بهترینارو واسم کنار گذاشتی...میدونم تویی که درِ گوشم  آروم میگی خوشبختی حق توعه...🙂🙃❤

وااا😂😂🤣🤣🤣دمت گرم اسی خندیدم 

ولی بنظرم رابطه زن و شوهری باید دوستانه باشه ن ارباب نوکری

هیس!نفس عمیق بکش!آروم باش!ریلکسسسس...این دنیا پراز تناقضه پراز اشتباه!برای این دیکته پراز اشتباه آرامشتو بهم نریز رفیق💞