2777
2789

این ماه کلومفین خوردم اچ سی جی هم زدم امروز ولی چندروزه شوهرم قهره الانم منوگذاشته خونه مامانش رفته تاچندروزحالم خیلی بده این همه قرص و آمپول الکی زدم فقط چهارروزپیش اقدام داشتم که فک کنم اسپرمامردن دیگ 

پسرگلم آسمونی شددیگه باردارنمیشم میشه دعاکنین مامان بشم  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هیچ برگی از درخت نمیفته مگر به خواست خداوند  اگر این ماه خداوند مقدر کرده باش که باردار بشی یا ...

دعاکن معجزه بشه 

از اين بچه ننه ميخواي بچه دار شي اونوقت دو تاتونو بزاره بره

شیک بودن لزوما همیشه برای استایل شما نیست...همین کہ انسانی باشی کہ...قدر مهربونی دیگران رو میدونی تو زندگی کسی دخالت نمیکنی نگاه بالا بہ پایین نداری و پر مدعا نیستی نشون میده کہ تو شیکی👌

ببین عزیزم قهر یه مسئله اس این زحمت یکماه شما یه چیز دیگه زنگش بزن یا تو پیام بهش بگو بهرحال اونم قطعا دوس داره پدر بشه و مطمعنا دوسه روز دیگه اشتی میکنین ولی زحمات یکماهه شما و خوردن دارو و اینا هدر میره تجربه استفاده این داروها رو دارم 

زنگ بزن بهش بگو من مسخره تو نیستم که ور دار بیا این مال ایندس انقدر بچه گانه ادا نیا 

جوابمم نمیده

عزیزم چرا اصرار به بچه دار شدن داری وقتی همسرت کوچکترین تلاشی نمیکنه؟

میگما      نکنه ما بریم دنیا قشنگ شه !!                         آدمها تا سر حد مرگ از خود خسته ات میکنن🖤ترکت نمیکنند اما،مجبورت میکنند ترکشان کنی🖤آنگاه میشوی بنده ی سرتاپا خطاکار🖤                                شروع رژیم ۶/۷/۱۴۰۳. وزن۸۴.                                   تاریخ۲۳/۸/۱۴۰۳ وزن۷۸.💪                                           وزن هدف۶۰کیلو🤲                                              تاربخ۱۸/۱۰/۱۴۰۳ وزن ۷۴😁

عزیزم منم دوماه قبل دقیقا بعد امپول از همسرم یه دلخوری پیش اومد ولی شب اومد آشتی 🤭😄 ان شاالله میاد آشتی یا خودت برو دلتو بزرگ کن غصه هم نخور 

رهزنان نیکی کسانی هستند که تو را از نیت واعمال خوبت پشیمان می کنند . مثل شیطان که از درگاه لطف خدا به دور هست ، رانده شده هستند...