2777
2789
عنوان

روزه

130 بازدید | 13 پست

بچه هااا من لاغرم دوست دارم روزه بگیرم ولی اگه روزه بگیرم پوست استخون میشم

چیکار کنم😔

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سعی کن افطار و سحر غذای کافی بخوری 

اخه پارسال گرفتم

سحرهیچی از گلوم پایین نمیرفت اصن نمیتونستم بخورم

افطار هم دو لقمه میخوردم سیر سیر میشدم 

جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
روزه اصلا ربطی به لاغر شدن نداره شما فک نکن چون لاغری روزه بگیری لاغر تر میشی چند روز بگیر گلم امت ...

پارسال گرفتم سحر به زور دو تا سه لقمه میتونم بخور افطار هم چند لقمه بخورم سیر میشم

میدونم ولی بگیری بهتره مگه وزنت چنده؟

۳۸