بچه هااا من لاغرم دوست دارم روزه بگیرم ولی اگه روزه بگیرم پوست استخون میشم
چیکار کنم😔
جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
روزه برا بدن خیلی مفیده برعکس اون چه که فکر می کنیم عزیزم مگر اینکه شرایط خاصی باشه دور از جون بیماری یا ناتوانی و... تو نت سرچ کن فواید روزه برا بدن رو مطالعه کن
جوهره یک زندگی ، دوستی است. خانم یا آقایی که قرار است 99 سال در کنارش زندگی کنید و هر روز صبح کنارش بیدار شوید باید کسی باشد که از شوخی های شما لذت برده و با غم ها و دردهای شما هم دردی کند زن و مرد مکمل یکدیگر اند و هیچ کدام برتری از دیگری نیست.😉
روزه اصلا ربطی به لاغر شدن نداره شما فک نکن چون لاغری روزه بگیری لاغر تر میشی چند روز بگیر گلم امت ...
پارسال گرفتم سحر به زور دو تا سه لقمه میتونم بخور افطار هم چند لقمه بخورم سیر میشم