باز خدا رو شکر این همسر خوب رو نصیبت کرد این خودش یه دنیاس
خدا جای همه نداشته های زندگیم همسرم به من داد ولی توی این ازدواج همسرم خیلی آسیب دید گاهی میگم خدایا کاش هرچی بیماری بود من میگرفتم حتی خاری توی پاش نمی رفت
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
ولی قند ناشتا دویست کنترل نیستا یا داروش کمه یا غذا رو زیادی مصرف میکته
میدونم کنترل شده نیس ولی خوب مث سابق دیگه شیرینی و کلوچه و مشابه و دلستر نمیخوره کامل گذاشته کنار در عوض مصرف سبزیجات رو زیاد کرد ولی دارو مصرف نمیکنه غذا هم مث سابق میخوره هرچی بهش میگم میگه پیاده روی کنم اوکیه
بعداز ۵سال بودن توی نی نی سایت خدایی نفهمیدم کاربرا چه اصراری دارن دروغ بگن ...یا حرفی نزن یا شبیه حرفات باش.
عزیزم میفهمم باز خوبه استخدام شد🙏 منم دوتا از بچه هام مشکلات ژنتیک دارن قبل اونم مخالفتهای شدید د ...
همسرم سال ۸۹ استخدام شده ولی دیابت رو امسال فهمیدیم میگم همسرم کامل اوکی بود تا چندسال بعد عروسی هم خوب بود تا دوسال پیش که یه بحث بزرگی بین خانواده من شد حق هم کاملا بو همسرم بود چون برادرم خونه ما نشسته بود ولی به ما اجاره چیزی نمیداد بعد که ما ماشین گرفتیم پول کم آوردیم به داداشم گفتیم خونه رو میخواییم بدیم اجاره کلی داستان شد کلی اختلاف و بحث پیش آوردن همسرم خیلی غصه خورد
دور از جونت دارم به این فکر میکنم همسر منم اینقدر برام ناراحته؟ ولی هست ده روز پیش پسرم تصادف بدی ...
من توی این دنیا فهمیدم زن و شوهر اگ خوب باشن اول و آخر دنیا فقط برا همدیگه میکنن همه آدمها خواهر و برادر حتی پدر و مادر برا یکی و دو روز مواظبت میشن و ...اول و آخر همسرا مون مهم هستن ان شاءالله توی زندگیت ناراحتی نبینی پسرت چطوره بهتر شده؟؟؟