2777
2789
عنوان

میکاپ کارم

219 بازدید | 13 پست

چبکار کنم مشتریم زیاد شه کارمم خوبه اما اونقدری مشتری ندارم تو پیجم خیلی سختمه دائم استوری بذارم اصلا نمیدونم چی باید بگم..چند وقته الان استوری نذاشتم چیکار میتونم بکنم تا کارم درست شه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

همسایگی ما یدونه آرایشگر هست راست یا دروغ نمیدونم به همه میگه خارج دوره دیدم انقدررر مشتری براش اومد بعد اون

_______👨‍🦳👩‍🦳                                                                ________👨‍👩‍👧                                                                     _________ 🤰                                                                  __________👰                                                                   ___________🙎‍♀️                                                                   ________👼     Life...  

مدل بیار ارایش کن عکس بذار تو پیج .پول بده تبلیغ کنن برات.الان اکثرا از اینستا مشتری پیدا میشه 

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
مدل میزنم ..ولی دیگه خسته شدم از بس مدل زدم..ولی پول پای تبلیغات نه ندادم..

به همکارات بگو معرفیت کنن بهشون درصد میدی.تو اینستا بیشتر فعالیت کن.من خودم ناخن کار و مژه کار و همه اینا و از اینستا پیدا میکنم.نمونه کاراشو میبینم بعد میرم قیمت میپرسم و ادرس میگیریم.با مشتری هاتم خیلیی خوب برخورد کن .حتی بهت پیام دادن با کلی قربونت برم و خوشگلم و فلان جواب بده خیلی تاثیر داره

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌