2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اوون چیع🥺😂

دیدن خوابی که در اون هشیاریت کاملا بیداره و هر کاری میتونی بکنی من خودم این کارو کردم و واقعیه اگه خواستی امتحان کنی و سرچ کردی شک نکن

و حضرت گوگل کمک بگیر

وقتشو ندارم توضیح بدم فقط همیمو بگم سفر به دنباهای موازیه 

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
دیدن خوابی که در اون هشیاریت کاملا بیداره و هر کاری میتونی بکنی من خودم این کارو کردم و واقعیه اگه خ ...

منم تجربش کردم اره خیلی جالبه

من🎵🎻واسه یکی میمیرم 🙊که واسه ی من تب🥵 ❤️‍🔥کنه،یکی که بمونه توبارون ☔️و برام صبر👀کنه،یکی که بیادش این حاله رو مرتب🤌 کنه،من واسه یکی میمیرم 🙈که منو قشنگ درک🤝 کنه،یکی که بمونه پام بقیه رو زود ترک🙋‍♂️ کنه،یکی که بزنه اسممو روتنش😍 حک🖇 کنه😍🎸
ااینو جواب بدع لطفا🥺 تو دنیای موازی قرارع چیا رو ببینم؟

هرچیزی که از قبل تصورشو کردی یا دیدی،هرحا خواستی میتونی بری هرکاری خواستی میتونی کنی هرقانونی میتونی بزاری

هرچیزی که از قبل تصورشو کردی یا دیدی،هرحا خواستی میتونی بری هرکاری خواستی میتونی کنی هرقانونی میتونی ...

ینی میتونی مثلا بری پیش عشقت؟ بری خونشون؟ مثلا ببینی داره چیکار میکنی😂

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
عالیه خیلی فراتر از واقعیته

ترس نداره؟😂باید رو کاغذ هرچیزی رو میخوای بنویسی نه؟ بعد کاغذو بزاری جلوت دیگه؟ اینکه میگن گناه داره درسته؟

هر موقع پیش بی بی غر میزدی میگفت: خب حالا توام!چرخ روزگار ک از رو دلت رد نشده این همه داری آه و ناله میکنی مادر جان،حتی اگه رد هم شده باشه باز نباید غصه بخوری!دل مثل میوه‌س،همه جورش قشنگه..شکستش قشنگه..خشکش قشنگه! لهش قشنگه؛ پودرش قشنگه! مهم فقط اون تالاپ و تولوپس؛ همین ک میزنه یعنی خدا کریمه هنوز♡ فکر نمی‌کنم تا اون بالایی کریمه نا‌امیدی روا باشه!🤍🕊 قاضی بنویس از چشاش از اون نگاش://🤤 غیر آغوش تو هرجا ک روم ولگردیست!♡      
ترس نداره؟😂باید رو کاغذ هرچیزی رو میخوای بنویسی نه؟ بعد کاغذو بزاری جلوت دیگه؟ اینکه میگن گناه داره ...

گناه چیه بابا 

نه شیفتینگ الکیه. همون خواب شفافه باورش میکنن و روشیه برای جذب مخاطب کنجکاو 

خواب شفاف واقعیه و گناه نیست ربطی به دین نداره و اینکه از نظر علم ثابت شده و خودم این کارو کردم 

باید مغزت رو عادت بدی که وقتی خواب میبینی بفهمه که خوابه و یه سری نشونه که تو طول روز عادت خودت کردی رو ببینه و بعد میفهمی خوابی و هوشیاریتو تو خواب به دست میگیری

ینی میتونی مثلا بری پیش عشقت؟ بری خونشون؟ مثلا ببینی داره چیکار میکنی😂

ن بابا اینجوری که نیست نمیتوتی در حال سفر کنز یا گذشته با اینده ای که تاحالا اتفاق افتاده یاقرلره بیفته رو ببینی!

یک دنیای خیالیه هرچی بنویسی همونومیبیتی درواقع تصوراتتوفقط میبینی ولی شفافتر