شوهرش وقتی به دنیا اومده مادرش سر زایمان رفته پدرشم یه سال بعد فوت کرده فقط یه خواهر ۱۲ ساله داشته که با هر بدبختی بوده با حقوق مستمری پدرش و کمک بقیه اینو بزرگ میکنه تنهایی. به خاطر محبتی که از نوزادی به خواهرش داشته مامان صداش میکنه. الانم خودش ۲۵ سالشه خواهرش ۳۷
❤️🌱😇ایمان دارم به دست خدا که دستهام رو محکم گرفته و باعث تک تک موفقیت هامه✨اتفاق های خوب همیشه بودن و هستن فقط کافیه ایمان قوی داشته باشین🌕🙏🏻یه جایی میفهمی که باید سبز باشی تا جوانه بزنی...🌱و من سبز هستم😊🌿
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
مثل دریا باش🌊هر وقت خواستی خشمگین شو،🥵 طوفان شو🌪،هر وقت خواستی آرام باش🫧، زلال باش🌈،هر وقت خواستی آدم ها را کنار بزار، غرقشون کن،🏊🏻♂️روز ها خیلی زود میگذره🔛 پس هر کاری که دوست داری بکن، واسه خوشحالی دلت💙:){آرزوهاتو بردار و پرواز کن ! ♡}🌸🫧🌈🫂💋اغا با من بدون ایموجی صحبت نکنین حس میکنم زبون ندارین یا دعوا میکنین😔🫱🏻🫲🏼😂
شاید به نظر برسه پادشاه،پادشاهی کند ،اما دراصل این ملکه است که هیئت مدیره رو اداره میکنه 😎 من میتوانم غرش سکوت یک زن را بشنوم (توماس سانکارا ) فمینسم مربوط به قوی تر کردن زنان نمیباشد زنان از قبل قدرتمند بوده اند این درباره تغییر برداشت جهانی درباره قدرت میباشد
چون خیلی خواهر و برادر به هم محبت دارن دوستم حسودیش شده
اینم بگم حسودیش کاملا بی مورده چون شوهرش هیچی براش کم نمیزاره در واقع خیلی زیاااااد روی شوهرش حساسه حتی خوشش نمیاد با مامان خودش روبوسی کنی چه برسه به آبجیش