2777
2789
عنوان

بچه شیرازیا بیاین لطفا😘😘

88 بازدید | 15 پست

دوستان ما میخوایم برای اردیبهشت اگه قسمت شد بریم شیراز نمیدونم خلوته یانه بعد شایذ نهایت سه روز بتونیم اونجا باشیم شیرازم خیلی جاذبه های قشنگی داره به نظرتون کدومارو تو الویت بذاریم همزمان بریم ببینیم که اگه یع سریاشو نرسیدیم خیلی جز مهماش نباشن من اول اینه کاریاشو و حمام یا موزه قدیمیارو خیلی دوست دارم میشه به ترتیب بگید از تجربیاتتون کدومارو اول برم چون یکمم میترسم مسیرا خیلی دور از هم باشه و فقط تو جاده باشیم کدوما نزدیک به هم هستن

عالیه بیو حتما 

مجموعه زندیه ببین 

حمام وکیل بازار وکیل سرای مشیر ارگ کریم خان و عمارت کلاه فرنگی  همش نزدیک همدیگس پیاده میتونی بری 

حافظیه و دروازه قران ارامگاه خواجو و باغ جهان نما هم نزدیک همدیگه هس

سعدیه حتما برو خیلی آرامش بخش و جذابه

باغ ارم و.باغ عفیف آباد خیلی خوبن مخصوصا ارم گونه های گیاهی بسیااااار نادر و جذابی داره

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حافظیه و سعدیه تقریبا نزدیک هم هستن 

باغ ارم رو خیلی دوست دارم 

باغ عفیف اباد هم هست 

نارنجستان قوام قشنگه

عمارت شاپوری 

مسجد نصیرالملک 

ارگ کریم خان 

پیشنهادم اینه باغ ارم رو حتما برین توی اردیبهشت خیلی قشنگه 

بعدش ارگ کریم خان 

هرکدومشونم یه خیابونه خیلی نزدیک نیستن بهم

پای احساس که در میان باشد انتخاب پرنده ها قفس است

شما از ورودی شیراز لذت خواهی برد عزیزم تا خروجی😁 

بازاروکیل و باغ عفیف آباد و اگه بام دوست داشته باشی بام ،باغ شاپوری و... ،از لحاظ مسیر هم دور نیستن فقط اردیبهشت شیراز خیلی شلوغه چون دیدنی میشه ترافیک هاش سنگینه

شما از ورودی شیراز لذت خواهی برد عزیزم تا خروجی😁  بازاروکیل و باغ عفیف آباد و اگه بام دوست دا ...

من عاشق شیرازم جدی اردیبهشتم شلوغه من فکردم عید فقط اینطوره اخه ماه دیگه فکنم دیگه سرسبز نیس به نظرتون چه زمانی خلوتتره

اردیبهشت شیراز معروفه عزیزم ،واسه همین شلوغه

یعنی مثل الان که نشون میده صف های طولانی داره واسه بازدیداش اردیبهشتم همینه؟پس چه ماهی بیایم که هم قشنگ باشه هم خلوت

مرسی گلم مجموعه زندیه رو خوب گفتی یادم بهش نبود

ببین برای که تو صف طولانی بلیط نباشی 

آنلاین هم میتونی بخری

دم در کد رو میدی وارد میشی

فقط سایتش نمیدونم گوگل سرچ کنی میاد

آقا منو نترکونید دیگه سیم کارت نداریم توخونه میشه لطفا واسم صلوات بفرسین 🏡خونه داربشم  بسم الله الرحمن الرحیم اَلحَمدُللهِ الّذی عَرَّفَنی نَفسَهُ وَ لَم یَترُکنی عُمیانَ القَلب اَلحَمدُلله الّذی جَعَلَنی مِن اُمَّهِ محمد صَلی الله عَلَیه وَ آله اَلحَمدلله ِ الّذی جعلً رِزقی فی یَدِه وَ لَم یَجعَلهُ فی اَیدی النّاس اَلحَمدللهِ الّذی سَتَرَ عُیوبی وَ عَورَتی وَ لَم یَفضَحنی بَینَ النّاسِ. کاربری دست دو نفره😎هر دو نفرشم خودمم😝 ❤️ماشاالله لا حول ولا قوه الا بالله العلی العظیم❤️
وای مرسی عزیزم فقط مطمئنه انلاین بخرم؟

اره عزیزم

ولی اردبهشت زیادم شلوغ نیست فکر نکنم صفی باشه