2777
2789

غربت خیلی سخته ، هروخت برمیگردم ی دل سیر گریه میکنم 

انگار ک عزیزی رو از دست داده باشم 

حس میکنم تو شهر خودم فراموش شدم 

خدایا تو خیلی بزرگی برا تو کاری نداره ی کاری کن برگردم پیش خونوادم 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

و منی ک گاهی میخوام فراررررر کنم و پیششون نباشم

فقط 34 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

😂😂😂👌🏽👌🏽منم

منتظرم بخدا جور شه برم و مخصوصا دیگه هرگز شکل فامیلا رو نبینم😑

1
5
10
15
20
25
30
35
40

انقد بدم میاد یه ساعت تایپ میکنم، جواب نمیدید!🤨🫩لایک نکن جون هرکی دوست داری!😵‍💫 نره غولا هم درخواست ندن🤬🤢. [ هول و... کیست!؟ کسی که نوشتی درخواست نده ولی اینکارو میکنه. درخواستت رو رد میکنم ولی قبلش ده تا فحش نثارت کردم.] هرجا نظر دادم که مخالف نظر شما بود لازم نیست واکنش نشون بدی. بپذیر که همه مطابق میل شما فکر نمیکنند.

چطور دلت میاد پدر و مادر مث ی کوه میمونن ک پشت بچشونه ، حتا اگ بچه اینو درک نکنه

والا واسه ما فقط دره بودن!!

زندگی نکردم.. وسط جهنم بودم.. خسته شدم از این بخت سیاه. فقط دلم براشون میسوزه!

1
5
10
15
20
25
30
35
40

الهی عزیزم حاجت روا بشی.  من آدم غربت نبودم برا همین اصلا به خواستگاری. راه دور جواب ندادم&nbs ...

ممنونم عزیز دلم ، شوهرمو دوس داشتم و شرایطش خوب بود با هیچکدوم از خاستگارای نزدیکم از نظر اخلاقی نتونستم اندازه ی شوهرم کنار بیام 

اما بعضی وختا میگم ای خدا کاش فقط نون و آب میخوردم ولی نزدیک خونوادم بودم

نمیدونم پدر و مادر من بهترین بودن ولی اینطوری جداشدم ازشون

معلومه ک برات سخته

امیدوارم خیلی زود برگردی پیششون

1
5
10
15
20
25
30
35
40