2777
2789
عنوان

مشورت فوری

70 بازدید | 5 پست

سلام من مطلقه ام دوتا دختر دارم مستاجرم ی خونه اطراف کمربندی شیراز دارم مستاجر قبلی ۷سال توی خونه بود قبلا محیط خونه خوب نبود نرفتم داخلش الان خیلی بهتره میخام خودم برم توش دیگه نیمتونم اجاره بوم التماس صاحب خونه کنم اونم با شرطو شروط ک بهم خونه بده هرسال جابجا میشم میخام امسال برم خونه خودم قرلر داد خودم سه ماه دیگه تمومه تز مستاجرم دو ماه و نیم بنظر من وضعیت مالیشون خوب نیست منم یخچالشون سوخته زنه بچه سومش بارداره ودیعشونم دست من۱۰تومنه ک دوتومنش برای دو برج اجاره و تسویه قبوض و چاه کم. میشه دلم خیلی براشون میسوزه(ولی پررو هستن) بنظرتون الان بهشون بگم فکر جا باشن یا بعد عید؟ 

حتما حتما از همین الان بگین

چون تا خونه پیدا کنن کلی کار داره

مخصوصا که پولشون کمه

اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم                       ایام ب کامتون سلامتی همراهتون  لبخند رو لباتون  حل بشه مشکلاتون   برسین ب ارزوهاتون  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با توجا ب اینکه مستاجر قبلیم ۷سال بود اینام میشناسنش پیش خودشون فکر نمیکنن شاید بخام بلندشون کنمخودم مشتاجرم سه ماه قبل قرارداد از صاحب خونم میپرسم تمدید میکمی یا فگر جا باشم؟ دیروزم رفتموانداره گرفتم کابینت بخرم کلی توشحال بودن ک دیگه ظرفامون میذاریم کابینت و حتی شوهرش گفت اگه داری یکم رنگ بده میخام خونه رو بتونه کاری کنم و سفید کنم دلم نیومد بگم عیدشونو خراب کنم