2821
2789

شبدر چرخ کن،  آبش رو بگیر بزن ب بدنت زود خوب میشه

هر موقع خواستی بگو برات حمد،  توحید یا آیت الکرسی بخونم💚❤   اینم لینک تاپیک حاجت روایی من https://ninisite.co/discussion/topic/6987406/%d8%aa%d8%a7%d9%be%db%8c%da%a9-%d8%ad%d8%a7%d8%ac%d8%aa-%d8%b1%d9%88%d8%a7%db%8c%db%8c

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سلام اگه میتونی حجامت کنی خیلی خوبه و زودتر بهبود پیدا می کنی؛ کلا خنکی‌جات بخور مثل شیرخشت و لیموترش تازه؛ هر روز هم سوپ بخور که توش حتما هویج و برگ گشنیز باشه؛ دیگه برا خارشش اگه اذیت میشی عسل طبیعی (نه هر عسلی) مثل عسل گون اگه داری بزن رو آبله ها خارشش کمتر میشه؛ 

هفته‌ی پیش حجامت کردم😂👌

فایده نداشت؟  باید کبدت رو خنک کنی تا زود خوب بشی؛ مثلا خاکشیر و تخم شربتی و اسفرزه هر کدوم رو داری شربت باهاش درست کن و‌‌مرتب بخور ، دمکرده عناب هم صبح ها ناشتا بخور ، عرق کاسنی و شاهتره هم بخور، هر کدوم از اینا رو در دسترس داری استفاده کن اینجوری کبد سریع خنک میشه و بهتر میشی

میگم  توی سَرَم هم آبله زده من کندمشون/:

نکن جاش می مونه 🥺

مراقب باش توی دهنت نزنه 

واسه بعضیا توی حلق و دهنشون هم میزنه 

خنکی‌جات زیاد بخور

تخم شربتی خاکشیر اسفرزه بریز تو آب  

زیاد بخور تا سریع حرارت کبدت بیاد پایین دیگه پیشروی نکنه