2777
2789
عنوان

با استرسای بارداری چیکار کنم

127 بازدید | 19 پست

الان ۶ هفته و ۵ روزمه 

تا پنجم ک باز شه برم سونو میمیرم🤦🏻‍♀️ 

همش انرژی منفی میاد سراغم

استرس میگیرم نکنه قلبش تشکیل نشه، نکنه پوچ باشه و ...

چیکار کنم😭😭 

علائم بارداری هم ندارم

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

من که اصلا این سونو رو نرفتم 

الکی فقط استرس میدن و جیب شون رو پر میکنن 

اولین سونو هام رو هفته ی ۱۲ رفتم

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

استرس نداشته باش

اصلا دست خودم نیس دل و رودم پیچیده بهم از استرس

عشق از همانجايى شروع شد كه حالمان به هيچ چيز خوش نشد الا دوست داشتنش...  🧡💛 پسرم منو بابایی عاشقتیم 😍 خیلی خوشحالم که خدا لایق دونسته و تو رو به ما داده. خدایا شکرت بابت هدیه قشنگی که به ما دادی 🙏🏻😍❤️

وا این فکرا چیه میکنی زود نرو سونو بعضی بچه ها قلبشون دیرتر تشکیل میشه قشنگ ۸ هفتت شد برو که خیالت راحت شه

فقط 10 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برای سلامتی فندقم صلوات بفرستید🌹😍

همه همینجوری ان .

هرسونوییی بخای بخری استرس داری.

تشکیل قلب میخای بری میگی نکنی قلبش تشکیل نشده باشه. 

رو تخت سونوگرافی که دیگه قلبت میخاد بیاد دهنت .

باز ازمایش میدی میگی نکنه بد باشه.

همه همینجورن. علائم باشه میگی نکنه بچه یه چیزش شده علائم نداشته باشی باز میگی نکنه یه چیزش شده.

بیخیاله علائم😂 منم ۵هفته بودم میگفتم چرا انگار نه انگار ک باردارم .ولی از هفته ی ۶ بدترین علائم ها اومد سراغم . میگفتم خدایا غلط کردم😅

واسه همینه ک‌میگن بهشت زیرپای مادره.

من که اصلا این سونو رو نرفتم  الکی فقط استرس میدن و جیب شون رو پر میکنن  اولین سونو هام ...

چجور طاقت اوردی من میخواستم هفته هشتم برم، انقد استرس دارم ک گفتم پس فردا برم😭

طبیعیه عزیزم ، الکی خودتو ناراحت میکنی، منم اون هفته ها علائمم کم بود، الان حالت تهوع و درد زیر شکم ...

حال تهوع دل درد ویار هیچیییی ندارم علائم 

حتی موعدم ک سینه هام درد میکرد الان اونم درد نداره دیگ

من که هفته ۶ افتادم خونریزی ، تا هفته ۸ لکه بینی داشتم ، بقولی سپردم به خدا ، گفتم حرص بخورم چیزی درست نمیشه ، بخواد سالم بیاد بغلم میاد ، خدا هم نخواد نمیشه ، همینو گفتم و زیاد فکرمو درگیر نکردم تا روزا گذشتو الان تو هفته ۱۰ هستم ، شرایطم خوبه

وا این فکرا چیه میکنی زود نرو سونو بعضی بچه ها قلبشون دیرتر تشکیل میشه قشنگ ۸ هفتت شد برو که خیالت ر ...

میخواستم همین کارو کنم ولی چیکار کنم با این فکرا و استرسام 

قبل بارداریم ی ادم خیلی ریلکس بودم ک دنیارم اب میبرد عین خیالم نبود، ولی الان🤦🏻‍♀️

حال تهوع دل درد ویار هیچیییی ندارم علائم  حتی موعدم ک سینه هام درد میکرد الان اونم درد نداره د ...

ویار برای هفته های ۹ و ۱۰ زیاد میشه ، منم هفته ۶ و ۷ اصلا علائم نداشتم ، افتادم خونرززی اورژانسی رفتم سونو دادم که قلبش تشکیل شده بود

چجور طاقت اوردی من میخواستم هفته هشتم برم، انقد استرس دارم ک گفتم پس فردا برم😭

همین استرس رو هم به اون طفل معصوم منتقل می‌کنی 

کاری که بهت آرامش میده رو انجام بده و بقیه شو بسپار به خدا 

🇮🇷 پروردگارا، زنانی که خود را پوشیده نگه می‌دارند، مشمول رحمت و غفران خود بگردان. (مستدرک الوسایل، ج ۳، ص ۲۴۴)  حضرت محمد ص                                                      (جنگ نبود ، تست حلال و حروم بود)

همه همینجوری ان . هرسونوییی بخای بخری استرس داری. تشکیل قلب میخای بری میگی نکنی قلبش تشکیل نشده با ...

واقعا همینه مادر بشی پر دل نگرانی هستی😥 

انقد قرآن میخونم دلم اروم شه، فقط برا ی نیم ساعته بعد نیم ساعت باز شروع میشه

من که هفته ۶ افتادم خونریزی ، تا هفته ۸ لکه بینی داشتم ، بقولی سپردم به خدا ، گفتم حرص بخورم چیزی در ...

خدارو شکر ان‌شاءالله ب سلامتی بغلش بگیری عزیزم

منم دیروز ی لک کوچیک دیدم بدو بدو رفتم بیمارستان