2777
2789

از دوره عقدمون خانواده شوهرم باهام قطع رابطه کردن و خواهان طلاق بودن به شدتتتتتت ..اوصلنم کوتاه نمیومدن ..دلالیلشونم مسخره بود مثلا میگفتن چرا تنهایی بیرون میرید بدون ما تفریح میکنید چرا خرید میکنید چرا دیر اومدی چرا زود رفتی ...در کل بخوام بگم دیده بودن بی زبونم میخواستن سوارم بشن..عروسی هم نیومدن ..دوسال بعد عروسی بچم دنیا اومد نیومدن دیدنم ..آخرسر بچه چهار ماهش بود ما رفتیم آشتی کردیم..الان یه ساله گذشته ماهی یکی دوبار میریم سر می‌ زنیم شام ناهارم میمونیم ولی تا الان نشده یه سفره رسمی برامون بندازن یا پاگشاییمون کنن هدیه بدن ..برا بچم هیچی نخریدن تا حالا ..وضعشونم توپه ..امسالم اول عید پاشدیم رفتیم خونشون توی استکانای لنگه به لنگه چای آوردن پذیراییشونم فقط چای بود و شیرینی ..ناهارشونم افتضاح بعد از چهار ساعت آوردن ..بشقابم سر سفره نیاوردن توی پیشدستی ریختیم برنجو‌..اخرشم میخواستیم بیایم طلبکار بودن که دارین زود میرین ..به بچمم یه هزار تومن حتی عیدی ندادن ..به مامانم گفتم داره دیوانه میشه میگه دارن بهت بی احترامی میکنن دیگه نرو خونشون یا حداقل رفتی شام ناهار نرو ...

شما نظرتون ؟چیکار کنم باهاشون؟به شوهرمم نگفتم چون اصلا قبول نداره و تو سری خورشونه 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فامیلای شوهرم هیییچکدوم تا الان خونمون نیومدن دعوتمونم نکردن عروسیمونم تبریک نگفتن اونوقت شوهر بی عارم میگه امسال بریم خونه عموم اینا عید دیدنی 

۸ فروردین بی بی چکم مثبت و روز تولد آقا امام زمان آزمایشم مثبت شد🤰🤰🤰🤰😍😍😍دختر عزیزم تو قشنگترین دلیل برای نشون دادن عظمت خدا روی زمینی❤❤❤🤱🤱🤱🤱نقش او در چشم ما هر روز خوش تر میشود....🌹🌹

چقدر زشت

ما وقتی مهمون میاد حتی اگ ازش بدمون بیاد بهترین چیزی ک داریمو براش میاریم یعنی چی غذا توی پیش دستی!

۷ساله یه حاجتو از خدا میخوام میشه واسه رسیدن بهش یه صلوات بفرستید من باور دارم دعای شما واسم معجزه میکنه
وای خب چرا شما شده بهشون بی احترامی کنی؟؟؟؟؟

من پیششون لالم ..خیلی میبخشید یه خر به تمام معنا حتی بعد اون اتفاقا و بی احترام‌هاشون هنوزم نمیتونم جوابشونو بدم ..فک کنم به خاطر خر بودن بیش از حدم اینجوری میکنن

هر دفعه شام و نهار نرو . یه سر بزن و برگرد. بی احترامی هم نکن که محکوم میشی. از طرفی علت رو هم به شوهرت نگو چون بهشون میگه و میفهمن ناراحتت کردن.

لطفاً برای حاجت روایی پدر و مادرم صلوات بفرستید انشالله خودتونم حاجت روا بشین.
اکثرا پسرشون رو غریبه نمیدونن که سفره رسمی بندازن ، مثل زمان مجردی باهاش هستن. 

پسرشون غریبه ندونن ولی من هرچی باشه غریبم هر روزم پیششون نیستم بعد از چهار سال رفتم خونشون