2777
2789

راجب برگرداندن پیامهای نی نی سایتم تاپیکهام همه فعالیت های که انجام دادم کی میتو کمکم کنه؟؟؟؟ واقعا اگه نتونم برگردونم زندگیم وبچمو از دست میدم😭😭

چقدر مادر بودن بده حتی نمی تونی آرزوی مرگ کنی،، یه صلوات مهمونم کنید

اگه از حذف تاپیکات خیلی وقته میگذره فکر نکنم بشه برگردوند

با نی نی یار صحبت کن

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا نی نی یار تگ کنیم باهاشون ارتباط بگیر بگو برگردونن اکانت قبلیتو اینجوری همه تاپیکا بر میگرده 

@نی_نی_یار_شب  

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
وا نی نی یار تگ کنیم باهاشون ارتباط بگیر بگو برگردونن اکانت قبلیتو اینجوری همه تاپیکا بر میگرده  ...

ممکنه کمکم کنی بخدا مغزم کار نمیکنه

ممکنه کمکم کنی بخدا مغزم کار نمیکنه

نی نی یار تگ کردم اگه بیاد 

تو این اکانتت بود تاپیکات یا اکانت دیگع ای داشتی که تعلیق شده؟

آن رفیقی که به دوران غمم دور نرفت  زیر شمشیر غمش رقص کنان خواهم رفت                          
نی نی یار تگ کردم اگه بیاد  تو این اکانتت بود تاپیکات یا اکانت دیگع ای داشتی که تعلیق شده؟

داشتم هرطوری هست پیداش میکنم

نی نی یار تگ کردم اگه بیاد  تو این اکانتت بود تاپیکات یا اکانت دیگع ای داشتی که تعلیق شده؟

خیلی ازت ممنونم، بخدا اینبار دیگه نمیزارم به راحتی له بشم

وا نی نی یار تگ کنیم باهاشون ارتباط بگیر بگو برگردونن اکانت قبلیتو اینجوری همه تاپیکا بر میگرده  ...

اگه اکانت قبلی نباشه باید چکار کنم؟