خیلیارو اینجا می بینم که دنبال حس ششمی می گردن تا سر انجام مسائل زندگیشونو براشون حدس بزنه. عزیزان زندگی تون یه کتاب از قبل نوشته شده نیست که کسیو پیدا کنید براتون بخونتش. شمایید که در حال نوشتن این کتابید. می دونم خیلی استرس آوره که فاعل و مسئول زندگی تون باشید و با این مسائل اضطراب تون رو کنترل می کنید (معمولا هم اگه اون بزرگوار چیز بد بگه نادیده می گیرید چیز خوب بگه قبول می کنید!) ولی یه مدت که این دیدگاه رو جا بندازید اعتماد به نفس خودتونم میره بالا. تا کی می خواید تو زندگی خودتون حس تماشاگر رو داشته باشید؟ اگه می خواید رتبه کنکورتون رو تخمین بزنید تو کنکور های آزمایشی شرکت کنید. اگه می خواید قبول شید در حد روزی ده صفحه بیشتر بخونید باز از دعا گرفتن و اینا خیلی مفید تره. دقیقا دلیل اینکه خانوما بیشتر به این چیزا گرایش دارن اینه که قدرت کمتری برای کنترل زندگی شون دارن. ماها تربیت نشدیم برای عامل بودن، تربیت شدیم برای اطاعت و این اطاعت رو از مردان و والدین فرافکنی می کنیم روی سرنوشت. از همینجا شروع کنید و کنترل زندگی تون رو به عهده بگیرید تا آب نبرتتون هرجا که عشقش می کشه. معمولا اونیکی موتور قایق رو خاموش می کنه و خودش رو میسپره دست موج غرق میشه
تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
آدما با اینکه قضاوت اجتماعی خیلی سریعی دارن این قضاوت به طرز ترسناکی تا حد خیلی زیادی درسته. به نظرم خودت همین الان هم جوابو می دونی فقط خوشت نمیاد قبول کنی. یه تاپیک بزنی ماجرارو تعریف کنی و اسکرین شاتو اینا بذاری کسایی که قضاوت شون تحت تاثیر عواطف نیست به احتمال زیاد درست حدس می زنن
تقریبا به همه ی شاخه های علوم انسانی علاقه دارم. گاهی در مورد فیلم هایی که دیدم و کتاب هایی که خوندم می نویسم. در خواست دوستی قبول نمی کنم مگر اینکه از قبل دلیلشو بدونم.
باشه همه اینا رو قبول دارم از شنبه آن شالله ... ولی میشه آخرین بار بهم بگی این کاری که الان دارم میک ...
کارتو توضیح بده تا اگه اطلاعات داشته باشم بگم. هرچی جزئیات بیشتری بگی نتیجه دقیق تره