2777
2789
عنوان

بیاید ببینید حق با منه یا ن

423 بازدید | 49 پست

بچه ها ما شب عید رفتیم خونه مادرشوهرم خواهرشوهرامم اونجا بودن بعد شام قرار بود هفت سین بچینن که خواهرشوهر کوچیکم هی گفت مگه واجبه بچینیم بعد عید میچینیم مام فهمیدیم که اینا میخوان ما نباشیم و هفت سین بچینن که یه وقت ما از اجیل و شیرینی هاشون نخوریم از رفتاراشون خیلی دلم شکست به شوهرمم گفتم اگه چاره داشتن شامم جلو ما نمیذاشتن.  ما ساعت ۱۲ پاشدیم بعد وسیله بچم جاموند یه ربع بعد برگشتم دیدم هفت سین چیدن چیزی نگفتم و اومدیم سال تحویل خونمون‌. بقیش الان میزارم

فروش لباس کودک. 😍پارمیس کیدز😍

بعد همین خواهرشوهر کوچیکه دیشب مهمونی داده همه رو گفته مارو نگفته. مام امروز شوهرم گفت بیا بریم یه سر بزنیم پاشدیم ساعت ۶ رفتیم تا ۸. ولی ازمون نه پذیرایی کرد نه تعارف زد که شام بمونید. در صورتی که همیشه با شوهرش و بچه هاش سرزده میاد خونه من و بهتربن پذیرایی رو ازش میکنم

منم چندبار به شوهرم گفتم پاشو بریم دیروقته میخوام شام بپزم ببینم تعارف میکنه بگه بمون دیدم نه هم خواهرشوهرم و هم مادرشوهرم مهر زدن به لبشون. مام پاشدیم اومدیم مادرشوهرمم باهامون اومد برسونیمش خونه منم تو راه بهش گله کردم که اجی هروقت میاد من احترامش میکنم ولی ما هربار میایم میخ میشه به زمین و پانمیشه شام بزاره. بعد چند دیقه خواهرشوهرم پیام داد چرا نموندین من که گفتم گوشت گذاشتم بیرون کباب کنم فهمیدم ناراحت شدید رفتید😐😐😐

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم جوابشو ندادم ولی به شوهرم گفتم حالا که همش میاد و وقتی ما میریم اینطور رفتار میکنه اگه اومد حق نداری ازشون پذیرایی کنی یا بگی شام بمونن. همیشه همینطور بی احترامی میکنه بهمون وقتی میریم خونش

مشکل داره ؟ مگ میشه پذیرایی نکنه آدم از مهمونش ؟؟!  واااا خیلی زشته ک

نه بابا چه مشکلی. ما هروقت میریم خونش یا میگه میخام برم حموم یا میگه میخام برم جایی کار دارم که ما پاشیم بریم. امروزم هی میگفت وای اعصاب بچه ندارم 

مشکل داره ؟ مگ میشه پذیرایی نکنه آدم از مهمونش ؟؟!  واااا خیلی زشته ک

حالا شوهرم میگه گله گی کردی فکر میکنن نخورده ایم گفتم الان بحث خوردن نیست بحث احترامه که نمیزاره. زورم میاد وقتی میان هر چی تو خونه ما هست جارو میکنن میخورن و میبرن بعد میریم خونش تحویل نمیگیره

جواب پیام نده من بعد هم دیگه شام نگه ندار مدیون منی شام بهشون بدی . به شوهرتم بگو مهمونی دیشبم دعوتتون نکردن اینو دیگه چه جوری میخواد توجیه کنه

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐
بی محلی کن خب همون‌طور ک ایشون با شما رفتار می‌کنه در همون حد جواب بده

خوب مشکل اینجاس که پروعه پامیشه ساعت ۷ شب میاد خونه ادم و توقع شام داره ولی ما که میریم میخ میشه به زمین و فقط یه چایی میاره

جواب پیام نده من بعد هم دیگه شام نگه ندار مدیون منی شام بهشون بدی . به شوهرتم بگو مهمونی دیشبم دعوتت ...

باورت میشه بگم ۸ ساله کارش همینه؟ مثلا امشب همه باهم میان خونه من بعد فرداش اون همه رو میگه مارو نمیگه. منم دق شده بود به دلم امشب به مادرشوهرم گفتم که بره بگه

جواب پیام نده من بعد هم دیگه شام نگه ندار مدیون منی شام بهشون بدی . به شوهرتم بگو مهمونی دیشبم دعوتت ...

نه اصلا جواب پیامشو ندادم. خدا شاهده اصلا تعارف نزد که بمونید بعد این پیامو داده

باورت میشه بگم ۸ ساله کارش همینه؟ مثلا امشب همه باهم میان خونه من بعد فرداش اون همه رو میگه مارو نمی ...

بببخشیدا کلاهت رو اصطلاحا وا شناختن میبینن هر کار میکنن بازم تحویل میگیری برات دست گرفتن

این بار از گانگستر محل شماره گرفتم اکانت ساختم تعلیقم کنین با بنز از روتون رد میشه 😐