2777
2789
عنوان

میخوام فلافل درست کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 649 بازدید | 36 پست
عزیزم این دستورفلافل ابادانیه که داییم شوهرم خوذش فلافلی.نخودیه روزخیس کن بعدچرخش کن داخل نون باگت یه خمیرهس اون قاطیش کن باادویه مخصوص فلافل همییییییییییسن محشره
بالاخره الیناعزیزم توهفته41اومدتوبغلم
یه سوال دیگه نخود خام باشه یا پخته آخه این دستورایی که از نت گرفتم یکیش نخود خام گفته یکی نخود پخته

من میدونم که مادر میشم اصلا مطمینم که میشم خیلی زود .خیلی زود  اینجا مینویسم که مادر شدم، مینویسم دیدین اطمینان من الکی نبود به معجزه خدا

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ازاده من شامی و کتلت درس می کنم می خوام به کسی بگم چه قد سیب زمینی می خواد از مثال گردو و تخم مرغ استفاده می کنم
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
نخود به تنهایی خیلی سفته این چیزارو در حد کم اضافه کنی باعث نرم شدن فلافل میشه
خدایا سپاسگزارم.خدایا همه منتظرا زودی مامان کن و مواظب همه مامان ها و بچه ها باش[smiley]l/l_27.gif[/smiley] 23 دی 94
خلاصه من عاشق فلافلم هر وقت، وقت کم داشته باشم یا مهمون سرزده فوری درس می کنم