2777
2789

این آرمی که میگن چیه ؟

مثلا سوال میپرسن آرمی ؟ 

خیلی کنجکاوم بدونم چیه ؟

مربوط به تاپیک کاهش وزنه ؟ یا نه منظورشون چیز دیگست ؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نه به طرفدارای گروه بی تی اس مه یه گروه خواننده هیپ هاپ کره ای هستن میگن آرمی 

هیپ هاپ چیه کیپاپ هستش

🌺فقط 21 روز، برای 21 روز غذای سالم بخورید و ورزش کنید. بعد از آن تبدیل به عادت شما می‌شود.🌺

سلام عزیزدلم وقت بخیر . ببخش اینجا مزاحمت شدم. یه سوال داشتم در مورد پسرم. تو یه تاپیک قدیمی دیدم نوشته بودین بچه تون حساسیت به پروتین گاوی داشته خواستم امکانش باشه کمکم کنی. علایم دختر شما چی بود و شکر خدا کی درست شد? علامت پسر من فعلا خلط در مدفوع هست و دکتر بهش شیر پپتی داده

مرسی دوستان گلم خیلی ممنون ❤️😘

سلام خانمی چی شد رفتی دکتر مطمئن شدی بارداری خارج رحمی نیست و پارگی کیسته من اینو مطمئنم گفتم از خودتون هم بپرسم .

وقتی پدری از دنیامیرود تکه ای از روح فرزندش را باخودش به زیرخاک میبرد .خیلی دلتنگتم پدر😢
سلام خانمی چی شد رفتی دکتر مطمئن شدی بارداری خارج رحمی نیست و پارگی کیسته من اینو مطمئنم گفتم از خود ...

سلام عزیزم قربونت برم ممنون که یادت بود فدات شم ، آره خدارو شکر بارداری خارج رحمی نبود ، کیست داشتم تو شکمم که پاره شده بود ، قرص بهم داد استفاده کنم 😊😊 بازم ممنون که به یادم بودی عزیزدلم 😍😍😍😍🙏🙏🙏😘😘😘😘