2777
2789

ما رفتیم بیرون وای یعنی من از ذوق و استرس داشتم میمردم

مامانش هم بود یعنی چشماشو لای سورمه کرده بوددد

دیگه نشستیم مادرش یه جوری به سر تا پای من نگاه میکرد انگار یه بدبخت دیده انگار ازم خوشش نیومده بود

ولی خودش واقعا توی عکس یکی دیگه بود و من وقتی دیدمش خیلی بهتر بود

همچنین اخلاقش

به نظرتون مامانش از من خوشش نیومده بود یا اخلاقاشون اینطوریه که ساکتن و زیاد حرف نمیزنن یا به طور کامل بخوام بگم سردن؟

دست دو نفره🐝

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اکثر افراد تو اولین دیدار چون همدیگه رو نمیشناسن همو نگا میکنن ولی حرف نمیزنن. اکثرا 

بعد طرف فک میکنه حتما تو قیافم چیزی هس زشتم؟از من بدش اومده؟ 

من خودم دقیقا اینطوری بودم

روز خاستگاریم

چون مرد زیاد بود جاریم و خواهر شوهرم اومدن تو اتاق نشستن منم تو اتاق بودم دگ

بعد جاریم با لبخند نگا می‌کرد ولی خواهر شوهرم.  نمیگم ب بودا دلی خشک و ساکت بود 

منم فک کردم از من بدش اومده حتی در مورد مادر شوهرمم‌اینطوری فکر میکردم. 

ولی الان ک ۵ ماه از عقدمون میگذره 

میبینم ک چ فکر بدی راجب بنده خدا ها میکردم

و اینا خیلیییییی پاکن خیلیاااا مادر شوهرم مث مامان خودم میمونه

از هیچکدوم بدی ندیدم خیلی خانواده خوبین

خواستم بگم آدما باهم فرق دارن هر کس ی جور شخصیتی داره

یکی شوخ یکی خشک ولی دلش پاک ..... 

اگه اینو میبینی ازت میخوام که😔😭برام دعا کنی تا آرامش بگیرم و زندگیم درست بشه منم طعم خوشبختیو‌ بفهمم چون بد عدالتی بود که منی که ۱۷ سالمه نامزدم بهم خیانت کنه و بخوام طلاق بگیرم در حالی که عاشقشم..خدایا بهم کمکم کن بقیشو‌ پشتم باش😥😥💔💔
بعد عزیزم عکس یهویی خواست باحجاب بفرستم؟!

الان انقدر همه چیز پیشرفته شده تو عکس باحجابم بفرستی طرف میتونه باهزارتا برنامه جوری ک خودش میخواد درستش کنه حالا بیا و درستش کنه طرف برای فامیله نزدیکش عکس میفرسته بعدش برنامه س شما میخوای برای کسی ک شناخته درستی ازش نداری بفرستی؟عاقلانه س؟

بزرگوار شما عراقی هستین یا تو شهر مذهبی زندگی میکنین؟!

😁هیچکدوم برای دونستن این قضیه اهله اونجابودن لازم نیست سفر زیارتی ک بری اونجا با اخلاقو ادابشون کم وبیش اشنا میشی

عزیزم چیکار کردی آخرش

زخم زبان هایتان همچون خنجر بر قلب خودتان فرود می آيد؛ حال یا این دنیا یا در آخرت! درهرصورت بدان که در امان نخواهی بود ...🌱./هر زمان حس میکنی که در جهنم مانده ای       با خودت بنگر کجا قلب که را سوزانده ای...⚡️/زخم اگر منطقه از حمله ی اسرائیل است.../این همان مکر برادرکشی قابیل است.../ گرگ در بند غریزه ست اگر درنده ست.../ آدمی گر بدرد گرگ از او شرمنده ست.../مرز وحشی گری اش نیست چرا اسرائیل.../ چون کمر بسته به اشغال فرات از ره نیل.../آن فراتی که به اروند تمایل دارد.../مرز آبیست که بر خاک وطن پل دارد.../این چه دینی که فقط راحت خود می بینی.../ یا فراتر نرود دید شما از بینی .../ آتشی گر زده بر فرض زمانی نازی.../ انتقامش ز فلسطین به چه می اندازی؟.../ یاد دارید که در جنگ جهانی به یهود.../ جز فلسطین کسی آغوش محبت نگشود؟.../ رحمشان نیست کسی راکه پناهش داده .../ حال با ما چه کند؟ فرض شود همساده .../ دزد اگر خانه ی همسایه و ساکت ماندی.../ نوبت بعدی تو هستی که خود او را خواندی  🇮🇷❤️🇵🇸

تهش چی شد عزیزم؟

در حال تحصیل در رشته تجربی/عاشق نجوم و فضا/علاقه مند به موسیقی و رقص و کتابخوانی/شخصیت بسیار درونگرا و آروم و جدی/عاشق انرژی مثبت دادن به بقیه ام برای همین در اکثر تاپیکا انرژی مثبت میدم 🤍✨/حامی طبیعت و محیط زیست/منطق دان هستم همیشه به هر موضوعی از نظر منطقی نگاه میکنم نه از نظر احساسات/ بسیار عاشق تنهایی و سکوت/عاشق موقعیت و داستان های ترسناک هستم/از نگاه کردن به ماه هیچوقت خسته نمیشم بسی زیباست»»»🤍✨/در هر زمینه ای تا حدودی اطلاعات دارم کمکی خواستین میتونم کمک تون کنم(:🤍✨دختری از نسل کوروش بزرگ قوم ترک یک جرقه می‌تونه شروع یک آتش بازی فوق العاده باشه✨ freedom•~ سن شما فقط نشون میده که چند بار به دور خورشید گشتید و صرفا نشانه ی عاقل بودن شما نیست یکی ممکنه تو ۱۵ سالگی عاقل بشه یکی ممکنه تو ۶۰ سالگی هنوزم آدم عاقل و بالغی نشه پس سن فقط یک عدد هست»»»»