2777
2789

اولش که یه دکتر رفتم گفتم علائم تنبلی تخمدان دارم و نمیدونم خونریزی پریودیم خیلی کم شده و ..بعد مبگه ۱۰۰ درصد تنبلی تخمدان داری. ازمایش نوشت انجام دادم گذاشتم اینجا بچه ها گفتن چرا فلان چیزو ننوشته برات😐و اینکه خیلیی بی حوصله بود و اسمشو سرچ کردم اصلا هیچ نظر سنجی و توضیحی براش نیومد اصلا انگار دکتر خوبی نبود.یه دکتره دیگه پیدا کردم .بردم پیش اون جواب ازمایشو .اینم ک هیچی اصلا درست حرفمو گوش نداد تازه دید ازمایشو یه دکتره دیگه برام نوشته عین بچه کوچولو ها حسودیش شد انگار.به زور در حد ۲ ۳ ثانیه سر سری نگاه کرد گفت مشکلی نداره تنبلی نداری سونو مینویسم برات ولی .خودم بهش گفتم پرولاکتینم بالاستاا گفت اووون اخه باید دوباره چک بشه دوباره ازمایش بده .گفتم تستوسترونمم مشکل داره هاا انگار پایینه ‌.خیلی بی حوصله و با لحن پیچوندن گفت نه اون مشکلی نیست‌.خب درستم توضیح نمیده .ادمم دیگه روش نمیشه بپرسه فقط میخواد بفرسته بیرون ادمو .الان من انقدر نگرانم .خب علائم دارم میگم نکنه یائسگی زودرس دارم میگیرم .خب ازمایشو کامل بنویس اه الان دوباره باید برم ازمایش بدم .کلی هم تا عید تموم بشه استرس بکشم دارم دق میکنم .

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

حق تر ازین جملات نداریم

چی بگم هرچی بگم الان دانشجوها پزشکی میان میگن وااااا این حرفا به ما نمیچسبه 

وااااا ما 8 سال زحمت نکشیدیم که شما بی سوادا اینطور بگید

وهزاران وااااااا دیگر

اِگِگِگِگگگگ عَبِ زی✈️.     شما مخالف میکنید و من قار قار میشنوم، شما بی ادبی میکنید و من قار قار میشنوم، شما دشمنی میکنید و من قار قار میشنوم🙆🏻‍♀️
حق تر ازین جملات نداریم چی بگم هرچی بگم الان دانشجوها پزشکی میان میگن وااااا این حرفا به ما نمیچسبه ...

دقیقا.بابا دکتری خیر سرت تحصیل کرده ای کلاس کاری داری یعنی چی وقتی میبینی ازمایش رو خودت ننوشتی درست اهمیت نمیدی عین بچه ها حسودی میکنی .علنا خیلی تابلو درست ازمایشمو نگاه نکرد و اهمیت نداد.با اینکه اسمشو سرچ کردم همه راضی بودن ازش

تعصب چیز خوبیه 🙂هروقت بخوان چیز با ارزشی رو ازت بگیرن اول تعصبت رو اون چیز رو ازت میگیرن🙃پس تعصب داشته باشید دوستان تعصب چیز خوبیه 🙂❤️                     من همونم که وسط بهشت بودم و دنبال بهشت میگشتم یهو هوا ابری شد طوفان شد و خودمو وسط جهنم دیدم ...یا علی مدد🙂❤️🤲یه سری عقده ای تو سایت هستن (بلانسبت کاربرهای خوب)که منتظرن یکی تاپیک بزنه بیان بریزن تو تاپیک عقده های روزانه شونو خالی کنن .ازین کاربر ها نباشید🙂یکی از حرفای رو مخ نینی سایت:وای ببخشید ولی خندم گرفت(خب فدای سره من و استارتر تاپیک که خندت گرفت.اون بدبخ از مشکلش یا دغدغش تاپیک زده تو خندت گرفته حتما باید اعلام کنی حالا؟که چی اخه😕)وقتی میرم تو اعلان ها میبینم ریپلای هست از همون ریپلای  متوجه میشم که موافق حرفم بودی یا مخالف.اگه مخالف بودی اصلا پیامت رو نمیخونم چون حوصله بحث ندارم😂و اینجوریه که من فقط حرفمو میگم و میرم بدون بحث و هیچ چیز دیگه😎😁

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقیقا.بابا دکتری خیر سرت تحصیل کرده ای کلاس کاری داری یعنی چی وقتی میبینی ازمایش رو خودت ننوشتی درست ...

اگه موهای زائد داری .پریودین نامنظمه .جوش زیاد داری. شکم و پهلو داری احتمال زیاد تنبلی تخمدانه

اگه موهای زائد داری .پریودین نامنظمه .جوش زیاد داری. شکم و پهلو داری احتمال زیاد تنبلی تخمدانه

پریودم منظمه ولی کمه مقدار خونریزیم. قبلا زیاد بود.موی زائدم چند سال پیش تستوسترونم بالا بود از همون موقع اونجوری شد الان تستوسترونم اوکیه پایینم هست انگار.

من الان حس میکنم یائسگی زودرس دارم .چون مقدار پریودیم کم شده .خلق و خوم عوض شده .ترشح اصلا ندارم .میل جنسی ندارم مجردما ولی مثل دوستام نیستم ک خیلی هاتن .حالا برای علائم افزایش پرولاکتین هم اینارو نوشته .بعد من پرولاکتینم تو ازمایش بالا بود ولی دکتر گفت نهه اخه باید دوباره ازمایش بدی من دوباره ببینم .

پریودم منظمه ولی کمه مقدار خونریزیم. قبلا زیاد بود.موی زائدم چند سال پیش تستوسترونم بالا بود از همون ...

من خودم تنبلی تخمدان دادم با کیست و تستسترونمم بالا بود دکتر فقط ال دی نوشت و هیچی هم در مورد تنبلی و تستسترون نگفت فقط به کیست توجه کرد بنظرم اگه به دکتر زنان نشون دادی یه نسخه هم برو پیش داخلی چون داخلی ها بنظر من دقیق تر بررسی میکنن من خودم پیش داخلی رفتم دارو زیادی نوشت همراه با رژیم غذایی و چند تا دارو گیاهی اگه تونستی یه نسخه پیش داخلی هم برو ضرر نمیکنی 🌹

اینم که میگی میل جنسی ربطی نداره به تنبلی تخمدان و اینا منم خودم مجردم ولی اصلا به این موضوع ربطی نداره