2777
2789
عنوان

حدود نامزدی در دوران نامزدی

1084 بازدید | 24 پست

بچه ها 

من ۲ ماه هست که نامزد کردم اشناییمون سنتی بود

خواستم بدونم تو دوران نامزدی حد و حدود رابطه باید تا چه حدی باشه 

اینم بگم ما هنوز عقد نکردیم 

ولی خب حرفای ج.نسی هم میزنیم ولی رابطه جنسی نداشتیم 

بنظرتون نباید درباره مسائل جنسی حرف بزنیم تو دوران نامزدی (قبل از عقد) 

کار اشتباهیه بنظرتون؟

میدونم شاید مسخره بنظر بیاد ولی میترسم من چیزی بگم نامزدم فک کنه که من دختر پاکی نیستم (ترو خدا گارد نگیرین من فقط ازتون مشورت خواستم)

اینم بگم که من ۲۰ سالمه و نامردم ۲۶

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

از نظر من مشکلی نداره

در اوج عاقل بودن دیوانگی رخ میدهد!                             من رویایی دارم از جنس بیداری''' رویای تسکین این درد تکراری...🙂_💫درون‌گرا بودن اینجوریه که هر حرفی میخوای بزنی، حس میکنی لزومی نداره اینو بگی، میخوای از مشکلاتت صحبت کنی با خودت میگی خب مگه اینا میتونن واسم کاری کنن؟! بگم که چی؟! اینجوریه که دیگران فک میکنن افسرده ای در حالی که فقط از اضافه گویی خوشت نمیاد :)) 

فعلا حرفشم نباید بزنی 

من ۱۹ سالم بود شوهرم ۳۲ اون زیاد کرم میریخت حرف مینداخت من سرد جوابشو میدادم بهش میگفتم خوشم نمیاد خودشو جمع میکرد 

بعددددش کاشف به عمل اومد که میخواسته امتحانم کنه هر جا ام نشسته پیش خواهراش مادرش جاریام گفته خیلی دختر پاک و با شخصیت و با کلاسیه وا نمیده 

اتفاقا مشاور به من میگفت هم تو خواستگاری هم تو نامزدی راجب مسائل جنسی و مزاج ها و خواسته های جنسی تون صحبت کنید 

ولی بهتر هست تا زمانیکه خونه خودتون نرفتید رابطه نداشته باشید واسه اینکه نامزدی بیشتر برای شناخت همسرتون هست و اینکه بیشتر باهم آشنا بشید .

به نظرم که حرفش درست و منطقیه

تو لهجه مسخره میکنی؟!.... من به تک تک اقوام ایرانی ...کرد ...لر...فارس...بلوچ...عرب و...افتخار میکنم❤️به گویش ها و لهجه هاشون ...اصلا عشق میکنم وقتی کسی با لهجه محلی خودش حرف میزنه...نمیفهمم چی میگه ولی از شنیدنش لذت میبرم... من...به فرهنگ و سنت های درستشون احترام میزارم...تو مسخره میکنی💔ما مثل هم نیستیم😏

فعلا حرفشم نباید بزنی  من ۱۹ سالم بود شوهرم ۳۲ اون زیاد کرم میریخت حرف مینداخت من سرد جوابشو م ...

جدییییی؟ 

منم بیشتر حرفا از طرف نامزدمه و سعی میکنم وا ندم به قول تو 

واقعا مرسی که گفتی