2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 1584 بازدید | 176 پست
چرا طلاق؟؟  اینقده بدم میاد از کلمه ی طلاق

بله طلاق خوب نیست، ولی بعضی وقتها جدایی باعث گشایش میشه، (اگر دلیل معقول باشه و راهی برای ادامه زندگی مشترک وجود نداشته باشه ولی متاسفانه در حال حاضر اینطور نیست.)

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله طلاق خوب نیست، ولی بعضی وقتها جدایی باعث گشایش میشه، (اگر دلیل معقول باشه و راهی برای ادامه زندگ ...

نمیدونم چرا،،، فکر میکنم حیف که دو نفر برن با هم زیر یه سقف اونوقت بعد از مدتی راهشون از هم جدا بشه .به نظر من هیچ مشکلی نیست که حل شدنی نباشه فقط و فقط آدمها باید صبر داشته باشن تا یه روزی هم مشکلات تموم بشه .

نمیدونم چرا،،، فکر میکنم حیف که دو نفر برن با هم زیر یه سقف اونوقت بعد از مدتی راهشون از هم جدا بشه ...

بیشتر اوقات همینه، فرصت کافی داده نمیشه به هم دیگه برای حل و فصل کردن مشکلات، و مسئله اصلی دیگه آموزش هست، زن و شوهر اگر آموزشهای لازم رو قبل و بعد از ازدواج ببینن، هم زندگی شیرین تری خواهند داشت، و هم زودتر و راحتر از سد مشکلات زندگی عبور خواهند کرد.

البته این رو مجددا بیان میکنم که در بعضی وقت ها اصلاح رابطه به هیچ وجه امکان پذیر نیست، برای همین هم خدا جدایی رو جلو پای بشر قرار داده و حلال کرده. 

کاربر آقا / وَمَنْ يَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ فَهُوَ حَسْبُهُ/ چارچوب‌های اخلاقی و رفتاری: منطق، رعایت اصول اخلاقی، پرهیز از نگاه جانبدارانه و اظهارنظرهای متعصبانه و احترام متقابل
چرا طلاق؟؟  اینقده بدم میاد از کلمه ی طلاق

هیچکس طلاق دوست نداره شکست دوست نداره ولی گاهی مجبوری بین بد و بدتر یکی و انتخاب کنی

امیدوارم هرگز هیچ زنی تو این شرایط قرار نگیره

به قول دکتر هلاکویی طلاق یه جراحی هست که هیچ وقت خوب نیست ولی مسئله این هست که دربسیاری از مواقع ادامه زندگی به شکلی بوده که از طلاق هم بدتر هست(چیزی که خودم تجربه کردم متاسفانه)

وکیل ندارم اما به یه وکیل زنگ زدم گفت ولش کن همون دهم برو وکالت طلاقت رو هم ببر.. الان از 20 آذر اقد ...

من مشاور حقوقی دارمو وکالت طلاق برای استفاده از وکالت طلاق باید حتما وکیل بگیری از طرف آقا و حتما باید وکیل رسمی دادگستری باشه از 3 تا وکیل شنیدم

آره دفتر اسناد رسمی رفتم گرفتم.. جلسه اول رو برم وکالت رو نشون بدم زود تموم میشه؟ 5 جلسه مشاوره هم ت ...

ببخشید فاصله زمانی بین مشاوره ها چند وقت بود؟ منم وکالت دارم بعد عید میخوام اقدام کنم اون عوضی نمیاد توافق کنه تموم بشه