2777
2789

سلام خانوما من ۱۶ سالمه و لب به گوشت نمیزنم از ۶ سالگی 

اوایل فک میکردم فقط مزشو دوس ندارم،ولی بعدا فهمیدم وقتی گوشت یا هرچیزی ک مزه گوشت بده(مث روغن حیوانی یا اینا)وقتی میخورم )هزاربار معذرت میخوام)اوق میزنم بعد ما چون کردیم خیلی نذری و اینا ک درست میکنن گوشت گوسفنده یا گوشت خروس،اکثرا هم با روغن حیوانیه خلاصه هرجا میریم من نمیتونم غذا بخورم کلیم همه مسخرم میکنن و سرکوفت میزنن بهم ،علاوه به رنج گرسنگی ک متحمل میشم باید کلیم لیچار گفتن اطرافیان رو بشنوم😭کسی همچین تجربه ای داشته ک خوب شده باشه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی به گوشت و لبنیاتش حستسی؟

گوشت سفید که مرغ و ماهی باشن اگه مرغه مرغ محلی باشه اره اوق میزنم 

ولی لبنیات نه فقط طعم محلی ها رو دوس ندارم(البته شیر محلیم وقتی میخورم گولرشمو بهم میریزه)

گوشت سفید که مرغ و ماهی باشن اگه مرغه مرغ محلی باشه اره اوق میزنم  ولی لبنیات نه فقط طعم محلی ...

نخور. خوب. ولی پروتئین مورد نیاز بدنتون از  مواد دیگه تامین کن ب حرف بقیه اهمیت نده

خدایاشکرت❤💙💛💜
پسرم منم ۱۴سالشه هیچ نوع گوشتی نمیخوره از بوشم حالش بهم میخوره تا حالا نتونستم کاری براش کنم حتی دکت ...

یعنی بخدا اعصابم خراب شده 

بس ک هرجا رفتم همه چپ چپ نگاه کردن ک این چرا گوشت نمیخوره😂😐ما رسم مونه واسه کسی ک فوت میکنه هر هفته نذر میکنن،بعد هرهفته منو عزا میگیره🤦‍♀️

نخور. خوب. ولی پروتئین مورد نیاز بدنتون از  مواد دیگه تامین کن ب حرف بقیه اهمیت نده

گوشت چرخ کرده میخورم اتفاقا زیاد هم میخورم 

فقط هم حرف بقیه نیس،مثلا پیش میاد ۴وعده ۳وعده غذا گوشتیه😂🤦‍♀️منم باید غرغرای مامانم رو بخاطر اینکه مجبوره واسم غذا درس کنه تحمل کنم