2777
2789
عنوان

سلام دوستان

33 بازدید | 7 پست

ببخشید واسه روزه گرفتن میپرسم 

چون پریودیم ۷ روزه هست حتما باید ۷ روز تموم بشه بتونم روزه بگیرم اگه زودتر پاک شدم چی؟؟؟؟؟

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

بادرود بیکران  برمهربانو زیبا رخ  خوش خرم باشی پارس گفتار نیک اندیش

هر موقع  پاک  شدی  غسل  کن  روزه  بگیره  تو  این  شرایط  هیچ  کار  مذهبی  انجام  داد بعد ک  پاک  شده  کامل  غسل  

اگه مطمئنی زودتر از ۷روز پریودت تموم شده ،باید روزه بگیری گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

جمعه ۷ روز تموم میشه ولی الان لباسم تمیز بود 

اگه دخترخانوم نیستی عزیزم،یه دستمال نخی یا پنبه بپیچ دور انگشتت،بذار تو مجرای فرج،چند ثانیه صبر کن بعد بیار بیرون ببین ایا لکه یا خون هست؟به اینکار میگن اختبار کردن ،اگه هست هنوز پریود محسوب میشی.

اگه دخترخانوم هستی،اون دستمال نخی یا پنبه رو بذار ورودی فرج،نیازی نیست فشار بدی یکم بیشتر صبر کن و بعد ببین لکه یا خونی نیست درین صورت مطمئن میشی که پریودت تمام شده .

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
اگه دخترخانوم نیستی عزیزم،یه دستمال نخی یا پنبه بپیچ دور انگشتت،بذار تو مجرای فرج،چند ثانیه صبر کن ب ...

اهان ممنونم ....متاهل هستم😬😬😬 تی فِدا😁😁😁😁

روزی لباسی خواهی خرید که مرگ در ان اتفاق میفتد بی آنکه بدانی

اهان ممنونم ....متاهل هستم😬😬😬 تی فِدا😁😁😁😁

ته جان سلامت بوئه دتری😍🥰🥰🥰