2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روبروی صحن امام رضا علیه السلامم  الهی که خدا بهترین ها رو بهت بده  اللهم صل علی محمد وآ ...

منم دعاکن بادوبچه زندگی ایم ازهم نپاشه شوهرم طلاقم نده زنی که واردزندگیم شده خدالعنتش کنه دست ازسرشوهرم برداره 

فقط خدا❤️❤️❤️
عزیزدلم تروخدا از تهههههه دلت منو دعا کن اسمم مبیناست دعام کن محمد برگرده و دلتنگ شه و پیام بده دا ...

انشاالله که امام رضا علیه السلام پشت و پناهت باشه و در کنار عشقت خوشبخت باشی و عاقبت بخیر 

میشه برای شفای چشمای پدرم دعا کنی؟ازت خواهش میکنم

پدرت خودش حالی داره که برا خودش دعا کنه؟

خوب گوش کن ببین چی میگم ،

گاهی وقتا خدا بلایی و امتحانی به ما میده که از گناهی توبه کنیم و برگردیم 

اگر پدرت در گناهی بوده ، شما فقط دعا کن اینجوری 

خدایا به عافیت هدایت و عاقبت بخیر ش کن 

چون اگه دعا کنیم کسی در گناه باشه و براش برطرف بشه 

خدا بلای اونو به ما میده 

نمیگم خدای نکرده اینه 

ولی برا آگاهیت گفتم ، چون زیاد پیش میاد که خدا  دوس داره کسی رو میخواد طرف رو پاک کنه .

علمای دین این نکته رو خیلی ظریف میدونن برا دعا کردن دیگران ، حتی پدر مادر .حواسمون باشه 

بازم ببخشید

برا بحث نیومدیم،انشاالله برای رضای خدا.جواب ابلهان خاموشی. من آنچه شرط بلاغست با تو میگویم تو خواه از سخنم پند گیر و خواه ملال. در هر حالی خدا رو فراموش نکنیم ، برای خوشنودی خدای مهربون کار کنیم ، نه برا دل خودمون و نه برای دل دیگران. که این است آخر عرفان .
راست میگی میشه برام دعا کنی ۴۲سالمه هنوز نتونستم ازدواج کنم داداشم تو خونه کتکم میزنه

عزمزم حتما انشاالله ‌که خدا بهترین ها نصیبت کنه 

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

با اجازه ی استارت  میشه لطفا برای شفای منم از استرس و اضطراب و وسواس دعا کنین

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم 

خدای خودت شفای تمام بیمارانمون رو بده از جمله دوست عزیزم رو 

البته منم دچار اضطرابم