2777
2789
عنوان

راجب باطل کردن دعاوسحرهرکس میدونه بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 242 بازدید | 38 پست
همین حسادت چشم زخم داره.شماکه نمیدونی طرف انرژی منفی داره یانه.در کل اگه میتونید موفقیتای زندگیتون ب ...

ای کاش همین ماشین نگفته بودیم همین امشب ب شوهرم گفتم کاش ب فامیلت نگفته بودی ازبس حرفشو میزنن ازحسادت دارن میمیرن یعنی دست ب دعان مانتونیم پولشوجورکنیم ماشین نگیریم 

خدایا آنچه صلاحمه روزیم کن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای کاش همین ماشین نگفته بودیم همین امشب ب شوهرم گفتم کاش ب فامیلت نگفته بودی ازبس حرفشو میزنن ازحساد ...

عزیزم نگران نباش استرس واضطراب ازخودت دورکن.چیزی نیست راحت میتونی خودت مشکلاتی که دارین حل کنی

وای خدا از دست مردم 

باورم نمیشد اینجوری باشن یعنی اگه ی پله جلوتر ازبقیه بخوای باشی باحسرت هزارپله میارنت پایین عزیزترین کسانت برات خوشحال نمیشن حس حسادت بوجودمیاد  دوره بدی شده فقط خدا قلب آدمارو صاف بکنه

باورم نمیشد اینجوری باشن یعنی اگه ی پله جلوتر ازبقیه بخوای باشی باحسرت هزارپله میارنت پایین عزیزترین ...

ما هم داریم اطرافمون فقط باید از موفقیتها نگفت و فاصله گرفت ... والا آدم باید چشم و دلش سیر باشه متاسفانه مردم تنگ نظر هستند

عزیزم نگران نباش استرس واضطراب ازخودت دورکن.چیزی نیست راحت میتونی خودت مشکلاتی که دارین حل کنی

انجام دادم حس مورمور کردن توپاهام یکم حس کردم حالامن روزه بودم ولی ی حس سبکی هم بهم دست داد بنظرتون باز انجام بدم