2789
مثلا ببین اصرار داره خونه نزدیک خونه مادرش باشه؟

خونه طبقه ی بالای خونه ی مادرشه ..

از حرفاش فهمیدم قصد نداره هیچوقت برا ساختن یع خونه ی جدا و مستقل تلاش کنه و حتی یجوری حرف میزد ک غیرمستقیم بهم میفهموند ک باید با این مسئله کنار بیام و اصراری ب جابجایی نداشته باشم ..

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

🥲🥲🥲

خودم تجربه کردم واقعا سخته اما نمیشه قطعی ما بهت بگیم نه یا آره

واقعا درجه بندی داره طرف تا چه حد استقلال نظر داشته باشه یعنی اگر مادرش گفت اینکار عروسم بد بوده اما قبلش خودش نظر منفی نسبتدبه کارش نداشت نیاد جبهه بگیره

خودت چقدر وابسته به همسری مثلا میخواهی یه مانتو بخری حتما باید با همسرت بری یا با دوستت هم رفتی خیلی برات فرق نکنه کلا تایید همسرت چقدر برات مهمه

همسر اینده ات چقدر دست و دلبازه اون تایمی که ازت میگیره که با خانواده اش باشه در ازایش بهت رفاه بیشتر میده

چقدر دوست یا خواهر و برادر و آشنا داری که بتونی باهاشون وقت بگذرونی تو کار های اداری ،رانندگی ، گرفتن حقت تو جامعه چقدر حریفی

ایا خواستگارهای اینده ات)یا خواستگارهایی که تا الان داشتی( از نظر مالی و فرهنگی احتمالا در حد این آقا خواهند بود یا نه طرف یه برتری نسبتا قابل توجهی به سایرین داره

و اصلا سیاست خودت و شعور و شخصیت طرف

خودم تجربه کردم واقعا سخته اما نمیشه قطعی ما بهت بگیم نه یا آره واقعا درجه بندی داره طرف تا چه حد ا ...

بنظر شما پسر ۲۴ ساله ای که بدون اجازه ی خونواده سفر نمیره، میشه گفت وابستست بهشون زیاد، یا ربطی ب این موضوع نداره؟

أللّٰهُم کَمَا حَسَّنْتَ خَلْقی، فَحَسِّنْ خُلُقِی←بارالٰها! همان‌گونه که آفرینشم را نیکو کردی، اخلاق مرا نیکو بگردان ..🌱🤍✨
ببین عزیزم  قشنگ از لحن حرف زدنش رفتاراش میشه تشخیص داد . و هم اینکه رو همه چی تاثیر میزاره ی ...

ینی راجب مامانش بد بگی چمار میکنه؟

آهای زندگی من از تو قووووووووووی ترم 🌿
بنظر شما پسر ۲۴ ساله ای که بدون اجازه ی خونواده سفر نمیره، میشه گفت وابستست بهشون زیاد، یا ربطی ب ای ...

ببین بستگی داره چه وفتی باشه مثلا ایام عید شاید یه مراسمی داشته باسند یه دورهمی که هر سال دارن و همه فامیل جمعند و نبودش خیلی حرف و حدیث و کنجکاوی دنبالش باشه یا گاهی وقت ها برای مسافرت اون فرددرامد و هزینه را نداره که خودش خرج کن باید از خانواده بگیره باید خود ببینی علت تبعیتش چیه و خود را جاش بذاری ببینی تو اون شرایط چیکار میکردی اغلب اگر استقلال مالی پسر داشته باشه برای مسافرت دو تا سه روز در حد خبر دادن به خانواده و یه صحبت چند دقیقه ای روزانه با خانواده  برای ۲۴ سال معمول است

ببین بستگی داره چه وفتی باشه مثلا ایام عید شاید یه مراسمی داشته باسند یه دورهمی که هر سال دارن و همه ...

درست ..

ممنون از راهنماییت گلم❤️